Divat

Itt az Answear Denim fesztiválja!

Mi lehetne tökéletesebb baráti találkozóra, spontán kirándulásra, nyári strandpartira és fesztiválozásra, mint egy vagány farmer! Szerencsére ez egy olyan időtlen ruhadarab, amely évről-évre meghódítja a trendeket, már csak azt kell megálmodnunk, hogy milyen stílusban szeretnénk viselni őket. Az idei nyári szezonban az Answear márka újraértelmezte és megújította az ikonikus ruhadarabot, főleg az árnyalatok tekintetében, mert a klasszikusak mellett, a kéktől a szürkéig még változatosabb színeket sorakoztatnak fel.

A fehér szín a napbarnította bőrt merészen kiemeli, és remek alapot teremt, hogy kitűnj finom megjelenéseddel a tömegből. Az alapdarabokat mintás felsőrészekkel, díszített, hangsúlyos színű, valamint visszafogott, egyszerű fazonú ingekkel kombinálják. A vintage stílusú, elegáns pántos ruhák, a 40-es évek táncparkettjéra repítenek minket. A légies szoknyák és ruhák nagyszerű választásnak bizonyulnak a forró hétköznapokon. Az Answear márka dizájnerei millió farmer verziót terveztek – a klasszikus minitől a különböző maxi változatokig. Egy igazi terndkövető divatikon szekrényében ott van egy klasszikus és egyben univerzális farmer dzseki – melyet többféleképpen, változatos stílusokban viselhet. Sportosan, lezseren, de akár egy esti programhoz koktél ruhával is tökéletes választás.

Amióta a farmer meghódította a divat világát, minden szezonban ki tud harcolni magának egy ikonikus trend szerepet, így nem is kérdés, hogy minden ruhásszekrényben helye van egy jól megválasztott darabnak! Most érdemes szemezgetnetek az Answear.hu webshopjában, ahol elkezdődött a Denim fesztivál szezon!