Gyerek, Lifestyle

Itt az ideje egy kis immunrendszer tunningnak!

Az elkövetkezendő hónapok újabb kihívások elé állítják a felnőttek és a gyerekek immunrendszerét is, aminek a megfelelő működése kulcsfontosságú bármilyen betegség vagy vírus legyőzéséről is beszélünk. Én a megelőzés híve vagyok, ezért biztos, ami biztos, már be is szereztem néhány egyedi összetételű készítményt.

Az immunrendszer részére

Szerencsére ma már rengeteg olyan termék elérhető a piacon, melyek nagy mértékben hozzájárulnak az egészséges életvitelünk megőrzéséhez, de törekednünk kell arra, hogy ezek minél jobban támogassák a szevezetünk normál működését. Azért választottam a Lacto Seven termékcsaládot, mert 7 különböző természetes emberi tejsav – és bifidobaktérium törzset (Lactobacillus, Bifidobacterium), inulin rostot és D-vitamint tartalmaz, így járul hozzá az immunrendszerünk megszokott működéséhez. Tudtátok, hogy az inulin egy természetes rost, mely a bélbaktériumok táplálékaként szolgál és segíti a baktériumok bélfalon történő megtapadását és elszaporodását?!

Back to school csomag

A gyerekek érzékenységi faktora még nagyobb figyelmet igényel, ezért is szükséges számukra egyedi étrend-kiegészítőket választani. Minden Szülő körültekintően választja ki a gyermekének a legjobb készítményeket, ezért is voltam én is nagyon kíváncsi, hogy miért olyan hatákonyak a Lacto Seven Kids rágótabletták, melyeket Nektek is összegyűjtöttem:

  • egyedi összetételű 7 féle tejsav- és bifidobaktériumot tartalmaz
  • minden egyes baktérium Bio-Support technológiával van borítva, amely segíti azokat, hogy a megfelelő helyen tudják kifejteni a jótékony hatásukat.
  • a xilitol segít megvédeni a fogakat a plakk képződésétől
  • a D-vitamin hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez
  • finom eper – málnaízben kaphatóak
  • a termékek cukor-, laktóz- és gluténmentesek

Vigyázzunk az egészségünkre és tegyünk meg mindent annak érdekében, hogy támogassuk az immunrendszerünket. Az étrend-kiegészítők használata nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet, ezért az egészséges ételek, finom gyümölcsök és a szabadban eltöltött önfeledt pillanatok is szükségesek a jó közérzet megőrzéséhez.

NYERJ Samsung Galaxy tabletet!

Most, hogy már tudod, hogy a Lacto Seven étrend-kiegészítőknek milyen előnyei vannak, érdemes részt venned a ” BACK TO SCHOOL” nyereményjátékukban, ahol akár egy Samsung Galaxy tablet boldog tulajdonosa is lehetsz! Válaszolj pár egyszerű kérdésre és máris esélyes vagy!

KATTINTS IDE a további részletekért!

___

____