Lifestyle

Ízleld meg az otthonodban a Mátka étterem és Klikk Bisztrobar finomságait!

A krizíshelyzetben kialakult körülmények sokféle otthoni szokást megváltoztattak a családokban. Az egyik legfontosabb, a létfenntartáshoz is szükséges teendő, a napi étekezések biztosítása, ami egy Nő, ÉdesAnya számára igen megterhelő lehet egy idő után. Folyamatosan agyalni kell a szükséges tápanyagok bevitelére, az ehhez szükséges hozzávalók beszerzésére és akár több órát is igénybe vehet egy ebéd elkészítése. Szerencsére a házhoszállítás még sok étterem esetében üzemel, ezért érdemes néha megjutalmazni magunkat egy-egy chef által elkészített finomsággal.
Boldog vagyok, mert úgy alakult, hogy egy hétig kóstolhattuk a lányokkal a Mátka étterem és a Klikk Bisztrobar finomságait, melynek érkezése volt a napunk fénypontja.  A lassan egy éve megnyitott Mátkának mindig is az volt az egyik fő célja, hogy vendégeiknek egy olyan élményt adjon, amit máshol nem tapasztalhat a belváros szívében, a Gozsdu Udvarban. A számos nemzetközi konyhát bemutató helyszínen, egy olyan színfoltot álmodtak meg, ahol a fesztelen környezetben minden pillanatban egy izgalmas felfedezés a vendégknek, mind a belsőépítésztben, mind a gasztronómiában. A magyar alapokkal, magyar beszállítokkal együtt dolgozva kortárs és nemzetközi ízektől sem visszariadva állították össze az eddig étlapjaikat. A koronavírus terjedésével sajnos nem tudják ezt az élményt a helyszínen, a Mátkában biztosítani, de csapatuk nem adta fel és az utóbbi hetekben azon dolgozott, hogy összeállítson egy olyan étlapot és rendszert, mellyel a kedvenceiteket házhoz is tudjuk rendelni. 
 
A kimondottan a kiszállításra összeállított étlapon megtalálhatóak a jól ismert Mátka kedvencek, a macesz gombóc-, a gulyás leves, a superfood saláta, a mentás zöldborsó főzelék fogassal és Mátka palacsinta is. A fogások mellé összeválogatták a Klikk Bisztro Bar legjavát – Klikk burger, quesadilla, colslow saláta – és frissítőket is kiszállítanak. Csapatuk eddig is minden higiéniai szabályt betartva dolgozott, ám a kialakult helyzetben természetesen 100%-ban odafigyelnek a kollégáik egészségére is, maszkban és kesztyűben és a megfelelő fertőtlenítési folyamatok között történik minden tevékenység a konyhában és a kiszállítás közben is. 
A kényelmes és ízletes házhozszállítással részt veszel a #Jólleszek kampányban is, melynek az egyik fő célja, hogy ételrendeléseddel a vendéglátásban dolgozókat támogasd, hisz ebben a kihívásokkal teli pillanatban sem feledhetjük, hogy néhány héttel ezelőtt még számtalan vidám pillanatot, izgalmas élményt, felfedezést és különleges “íz” utazást köszönhettünk nekik.  
A WOMAN POWER PROJECT segítségével most 10% kedvezménnyel tudtok rendelni, amihez csak használni kell a WPP10 kódot!
Nézd meg az étlapot IDE KATTINTVA és rendeld meg Te is a kedvenceidet!
Telefonszám +36 30 444 7316 (12:00 – 22:00 között) – lehetőség van személyes felvételre és előre rendelésre is, illetve húsvétra is tdtok rendelni!