Szépségápolás

Járja át az életöröm a mindennapjaidat a Rituals of Mehr termékcsaláddal!

Óriási rajongója vagyok a Rituals termékeknek, melyeket először évekkel ezelőtt fedeztem fel Hollandiában. Szerencsére ma már nemcsak külföldön, hanem a Douglas Parfümériék polcain is elérhetőek. A legújabb kollekciójuk, a Rituals of Mehr – a korábbi The Ritual of Happy Buddha újragondolása – mely az erőteljes és vidám energiákat élteti és segít abban, hogy az életöröm átjárja a mindennapjainkat.

Rituals of Mehr
Rituals of Mehr termékcsalád

A több termékből álló kollekcióból az egyik kedvencem a Testradír (Body Scrub) mely használata után a bőr hihetetlenül selymes lesz, ami nem csoda, hiszen 92,6%-ban természetes eredetű összetevőkből áll. A benne lévő sűrű olajok táplálják, nyugtatják és energiával töltik fel a bőrt. A cukrot és édes narancshéj szemcséket tartalmazó termék gyöngéden szabadít meg az elhalt hámsejtektől, így a bőr selymesen puhává válik, és ragyogni fog.

A testradír mellett érdemes kipróbálnotok a Tusfürdő habot (Foaming shower gel) is, melynek az állagától függő vagyok, az egyedülálló gél a vízzel érintkezve dús habbá alakul, fantasztikus. A csodás illatát a citrus élénk fejjegye nyitja, szívjegyét pedig virágos aromák keveredése jellemzi a cédrusfa száraz jegyeivel. Az édes narancsban lévő C-vitamin energiával tölti fel a bőrt és egészséges ragyogást biztosít, míg a cédrusfa tiszta illóolajának élénkítő illata feltölti a lelket és nyugtató hatású.

Rituals of Mehr
Járja át az életöröm a mindennapjaidat!

A testápolási rutint itt még nem érdemes abbahagyni, hiszen a Testápoló (Body cream) teszi fel az ‘i”-re a pontot. Ha egészségesen ragyogó és ápolt bőrre vágysz, amely energikus és derűs illatot áraszt, akkor ezt a krémet pont neked találták ki. Könnyed textúrája és csodás illata élénkítő hatással van a bőrre, mely a lélekre is kihat. A termékben található illatjegyek megegyeznek a kollekció többi termékekkel, így használatukkal egy komplex testápolási programban lehet részünk.

Nézzétek meg a teljes kollekciót, melynek része még folyékony szappan, testpermet, kézkrém, sampon, hajbalzsam vagy akár autóillatosító is. A termékeket a Douglas webshopjából meg is tudjátok rendelni, érdemes szemezgetnetek!:)

___