Szépségápolás

Javíts MAX FACTOR sminkekkel a bőröd állapotán!

Mindegy milyen a bőröd textúrája, mert a MAX FACTOR legújabb sminktermékei csodákat fognak művelni vele. Ha tökéletes arcbőrre és extra hosszú szempillákra vágysz, akkor ezeket a termékeket ki kell próbálnod:

Max Factor
Készen állsz a tökéletes sminkre?

A MIRACLE PURE egy olyan alapozó, amely minden cseppjével a hatóanyagok erejét kombinálva javítja a bőr állapotát. Ehhez a benne rejlő kollagén erősítő komplexek, C-vitamin és a hialuronsavak járulnak hozzá. Fejlett formulája 24órás hidratálást biztosít, serkenti a kollagén és elasztin természetes szintézisét, így napról napra javítja a bőr feszességét és rugalmasságát. Az SPF30PA++ és UVA/UVB szűrők biztosítják a védelmet a napsugárzás negatív hatásaitól. Szóval, ha azonnali ragyogó bőrfelszínt szeretnétek, egy észrevétlen alapozó segítségével, akkor válasszátok őket.

Max Factor
Minden cseppje javítja a bőr állapotát

A MIRACLE VEIL bőrvilágosító púder is egy igazi must have. Ultrakönnyű formulája gyönyörűen kiegyenlíti a bőrtónusokat és sokoldalú árnyalatainak köszönhetően minden bőrtípus számára segítséget nyújt. Használjátok az alapozás után és fogadjátok szeretettel a bókokat.

Max Factor
Ez a bőrvilágosító púder igazi must have

Ha dús és hosszú pillákra vágytok, akkor válasszátok a VOLUME INFUSION szempillaspirált. Hidratáló formulája keratinnal, biotinnal és olajokkal is gazdagított, szóval a megfelelő ápolást is biztosítja a pilláinknak. Gyengéd keféjével könnyű felvinni és szétválasztani a pillákat, volumen növelő hatása pedig segít a maximális hosszabbításában. Készülj fel a WoW hatásra!

Max Factor
Keratinnal, biotinnal és olajokkal gazdagított szempillaspirál

Nincs mese, ki kell próbálnotok, biztos vagyok benne, hogy Ti is szeretni fogjátok őket!:)

___