Gyerek

Jézuska járat az Agymanó boltjában!

Elkezdtem kicsit körbejárni a gyerekekjátékok karácsonyi repertoárját, amiből készítettem Nektek is egy kis ajánlót. Szeretek körültekintően meglepetést választani, emellett fontosnak tartom, hogy hasznos dolgokkal lepjük meg a gyermekünket, ami a fejlődésüket és a szórakoztatásukat is szolgálja. Már többször írtam Nektek az Agymanó üzletéről, ahová ismét sikerült betévednem és szemezgettem Nektek néhány újdonságot. Karácsonyi meglepetés gyanánt november 24-25-én akár 20% kedvezménnyel is tudtok vásárolni az üzletben, így érdemes ellátogatnotok és körülnéznetek Nektek is.

A kisebb korosztálynak néztem ki a Mondd el a saját mesédet! játékot (6990 Ft, 3 +év), mely fejleszti a problémamegoldó, kreatív gondolkodást és a szociális készségeket. A dobozban minden benne van, ami egy jó történethez szükséges – de Ti teszitek majd igazán egyedivé! A figurák segítségével egy egész kis bábszínházat varázsolhattok az étkezőasztalra, amivel izgalmas kalandokat élhettek át! A játék a Farmos változaton kívül tündéres és kalózos formában is megvásárolható.

A Képmesék kártyajátékban (2990 Ft, 8+év) több különböző játékvariációban engedhetitek szabadjára a fantáziátokat. Kreálhattok vicces vagy éppen őrült történeteket, érvelelhettek egy előre meghatározott téma mellett vagy éppen ellene, de egyszerűen csak beszélgehettek is egymással kérdés-válasz formájában. Ez a 120 darabos tündérmesék és irodalmi témák ihlette játék hatalmas szabadságot biztosít a fantáziánknak, egy nagyszerű kikapcsolódás, ami akár felnőtteknek is izgalmas partijáték.

Ha a fenti játék nem lenne eléggé fantáziadús, akor a Varázslótanoncok (6990 Ft, 6 +év) társas biztosan az lesz. Ebben a játékban a játékosok egymást segítve menekülnek az őrszellem elől, minden körben más és más Fénylidérc útmutatásával. A játék közben nagyon kell figyelnünk és emlékeznünk, hogy melyik fénylidérccel hol találkoztunk, mert a szellem egyre gyorsabban közeledik és csak Ők tudják a biztonságos visszautat az iskolába. Legyetek Ti is varázslótanoncok!

Ha nem annyira gondolkodós játékot szeretnétek, akkor választhatjátok a Roller Coaster Challange hullámvasutat is (11.990 Ft, 6+év), ahol Ti lesztek a kivitelezők! Ebben a játékban 40, egyre nehezedő feladvány során kell csúszdák, oszlopok, hurkok és alagutak segítségével egyre összetettebb hullámvasutat építeni, melyeket aztán a a golyó legurításával lehet tesztelni! Tervezz, építs, kivitelezz…:)

A mandarine márka portfóliójában lányoknak találhattok rengeteg kreatív és kézügyesség fejlesztő játékot. Válogathattok a karkötő készítő, köröm dekoráló, álomháló készítő, fonalazó, dekoráló, matricázó..stb. szettek közül.

A fiús Anyukáknak sem kell aggódniuk, hiszen számukra is van bőven választási lehetőség, a dinós, mérnökös vagy éppen a galaktikus tudományos kiesérletezős játékok közül.

A kicsiknek kezdtem a termékbemutatást, úgyhogy most a legkisebbekkel zárom a soraimat. Számukra is széles a lehetőségek repertoárja: plüssfigurák, csörgők, kiskönyvek, babák, kisautók, puzzle és még sok-sok minden megvásárolható ebben a kategóriában.

Nemcsak a széles és izgalmas választéka miatt szeretem az Agymanó üzletét, hanem azért is, mert sok játékot ki lehet próbálni, emellett az eladók készségesek, kedvesek és bármilyen korosztály számára tudnak játékot ajánlani!