Lifestyle

JUNIOR kategóriával bővül a RICHTER ANNA DÍJ!

A Woman Power Projekt tagjaival büszkék vagyunk arra, hogy évről-évre részt vehetünk a Richter Anna Díjon és beszámolhatunk azokról az innovatív ötletekről, mely projekteket a Richter különleges támogatásban részesít. Az elmúlt négy évben húsz hiánypótló ötlet megvalósítását tették lehetővé összesen 80 millió forintból, melyek között idén olyan nyertes kezdeményezések születtek, mint:

  • Oktatókonyha – hogy az anyagcsere-betegséggel élő családok élete könnyebb legyen
  • Gyógyszer VloggerKids – edukációs videók a különböző gyógyszerformákról kisgyermekes szülők számára
  • Kutyajó móka – Hoppával és Ritmussal, a két terápiás kutyával táboroztak a gyerekek
  • Merj segítséget kérni! – különleges erőforrás gyűjtő hétvégék daganatos betegségben érintettek számára
  • Sine Morbo társasjáték – innovatív kártyajáték az egészségmegőrzésért
Richter Anna Díj
Nekünk is szívügyünk a fejlődés!

A Richter Gedeon Nyrt. pályázati kiírásának keretében olyan újszerű, megvalósítható ötleteket kíván támogatni, amelyek az oktatás és kutatás, gyógyítás, gyógyszerészet, egészségügyhöz kapcsolódó ismeretterjesztés területein kreatív, innovatív módon járulnak hozzá az oktatás vagy egészségügy színvonalához, fejlődéséhez, illetve az adott területen dolgozók mindennapjait megkönnyítik, minőségi változást hoznak a hétköznapokban. A Richter Anna Díj célja, hogy felhívja a figyelmet az egészségtudatosság, a társadalmi jóllét fontosságára, inspirálja az egészségügy, oktatás, kutatás, gyógyszerészet területein dolgozó szakembereket, ami igazán példaértékű.

Richter Anna Díj
Az idei nyertes csapatom egyik gyógyítójával

A nemrég megrendezett premier eseményen nemcsak a negyedik évad győztes projektjeit mutatták be, de bejelentették, hogy elindul az 5. pályázati időszak is, mely alkalmából új, Junior kategóriával bővül a Díj. Így 2022. november 27-ig nemcsak az egészségügyben, oktatásban dolgozók, de diákok, hallgatók kreatív ötleteit is várják. A Junior kategóriához új zsűritagként csatlakozott Polgár Judit, aki szívügyének tekinti a jövő generációjának támogatását. „A fiatalok kreativitásának fejlesztése befektetés a jövőbe, hiszen a jó problémamegoldó képesség olyan kincs, ami egész felnőtt életükre hatással lesz majd. Nagy öröm számomra, hogy csatlakozhattam a Richter Anna Díj zsűri csapatához, és ennek köszönhetően lehetőségem lesz arra, hogy segítsem a tehetséges és kreatív fiatalok kibontakozását, önmegvalósítását.

Richter Anna Díj

A pályázat feltételeiről bővebben a www.richterannadij.hu oldalon olvashattok. Biztos vagyok benne, hogy idén is szuper ötletek érkeznek majd, melyekkel jelentős mértékben és újszerű módon tehetik jobbá a pályázók az egészségügyben és az oktatásban tevékenykedők, résztvevők munkáját. Érdemes követnetek a Facebook oldalukat is, ahol folyamatosan értesülhettek a legújabb hírekről.

___