Divat

Justin Timberlake újraértelmezte a Levi’s ikonikus darabjait!

Justin Timberlake rajongók figyelem! 🙂

Igaz, nem a női vonalat erősíti a legújabb Levi’s kollaboráció, mégis érdemes alaposan szemügyre venni a 10-szeres Grammy-díjas zenésszel és színésszel létrejött együttműködést, melyet Justin zene iránti szeretete inspirált. A megjelenő Levi’s x Justin Timberlake Fresh Leaves” kollekció október 4-től érhető el világszerte kiemelt Levi’s® üzletekben és a levi.com oldalon

AFresh Leaves” név abból a koncepcióból ered, hogy Timberlake rajta hagyja a kéznyomát és egyben egy új értelmezést adjon az időtlen daraboknak, amiket a következő generációra hagy. Együtt dolgozott a Levi’s® tervezői csapatával, hogy újragondoljon néhányat a márka legikonikusabb darabjai közül, aminek az eredményeként klasszikusok születtek egy kis csavarral – ismerős darabok, színek, minták és sziluettek, de megkeverve és újraalkotva egy friss look érdekében.

A 20 darabos kapszulakollekció a Levi’s ikonok legjobbjait sorakoztatja fel, prémium anyagokból kiemelkedő minőségben gyártva. A kollekció modern streetwear darabokat kínál, játszik az arányokkal, megtalálhatók benne oversize és hosszított modellek, a dzsekikre és az ingekre kapucnik kerültek. Az ikonikus Levi’s® Red Tab és a ‘Two Horse Pull’ feketével jelenik meg a bőrcímkéken, exkluzív márkajelzésként csak ezen a kollekción. A kulcsdarabok egyike egyben egy új tagja Levi’s® szabások portfóliójának – – az 501® Slim Taper – az 501® -es család legújabb tagja, amelyet az inspirált, ahogy Justin hordja a saját 501®-esét. Egy másik kiemelkedő darab a farmercamo Trucker dzseki, amelyet a Levi’s® újonnan bevezetett Project FLX digitális lézer technológiájával nyomtattak.

A ruhák ugyanolyan fontosak egy zenész kreatív folyamataiban és előadásában, mint maga a zene. Ezzel a Levi’s® kollekcióval megpróbálok valamennyit megosztani az élményeimből a rajonjóimmal” mondta Timberlake.