Divat

Kalandozások a végtelen vizeken…

Táskából sohasem elég!  Ha szereted a magyar tervezésű dizájner darabokat, akkor Neked ajánlom az E N I H O R N 2017-es tavaszi/nyári táska kollekcióját, amellyel a tervező ismét a saját életéből kiragadott élményét adja át a világnak. A tervező, Horn Enikő egyik nyaralása alkalmával ismerkedhetett meg a szeles, de barátságos Kükládok szigetvilágával és a jellegzetes meltemi széllel, ami csak arra a vidékre jellemző. Az általa gerjesztett hullámok közel 5–6 méteres magasságból ostromolják az ott elhaladó hajósokat júliustól egészen októberig. Ebben a világban Enikő megtapasztalhatta, hogy hatalmas bátorság kell fellépni egy vitorláshajóra, ami kifut a védett öbölből a viharos, kiszámíthatatlan vizekre, és ezt az elszántságot meg is kell tartani akár humorral, vidámsággal, akár barátokkal, de ebben segítségünkre lehetnek a kényelmes, vidám, praktikus táskák is.

ENIHORN2017SS2 nyito

Ilyen izgalmas környezetben született meg az új táska kollekció, amelynek darabjai tökéletes kiegészítők az urbánus, mégis lezser megjelenéshez, a praktikumot és nem utolsó sorban a könnyed eleganciát képviselik. Egyes darabokon megjelenik az E N I H O R N márka összes eddigi kollekciójára jellemző virágminta, de a főszerepbe leginkább a sötét tengerkék, az égkék, az aprócska szigetekre jellemző homokszín és az aranyló ragyogás kerül.

ENIHORN JULIA red front

A szezont a márka egy új modellel, a LISANNE-nel ünnepli. Az oldaltáska a kollekció egyik jellegzetes darabja, négyféle változatban elérhető. A kétféle bőr kombinációjából született LISANNE Blueskyblue egyszerre kelti életre a tenger és az ég kékjét, a LISANNE Whiteblue – a fehér és a kék párosításával – a matróz-hangulatot idézi fel, valamint megtalálhatjuk az univerzális, fekete változatot, a LISANNE Black-et is a kollekcióban és a barokk ragyogást újraértelmező, az aranyszínű bőrt előkelő motívumokkal társító LISANNE Goldflowert.

LISANNE mix

A stílusosság, a trendi megjelenés és a praktikum másik valódi megtestesítője az E N I H O R N GOLDY Whiteblue, amely ugyancsak kék és fehér bőr találkozásából született – színében, nagyméretű, shopper fazonjában és könnyed eleganciájában a tavasz üdesége és a nyár lendülete köszön vissza.

ENIHORN GOLDY whiteblue front

A klasszikus és modern formák randevújából keletkezett, már jól ismert ikonikus formák mellett, a jól záródó, szuper trendi hátizsák, a TEDDY. Többféle színkombinációban és a virágminták életre keltőjeként debütál, hiszen egy hétvégi vitorlázáshoz, kiránduláshoz, de a hétköznapokban is tökéletes választás: hátunkra felvéve nem eshet le rólunk, minden belefér, amire egy nőnek csak szüksége lehet, és valódi bőr anyagának köszönhetően a tartóssága miatt sem kell aggódni.

ENIHORN TEDDY mix

Nehéz a választás, ugye?