Lifestyle

Kapcsolj turbó sebességre!

Egy nőnek rengeteg féle elvárással kell szembenéznie, nemcsak a munkahelyén kell megfelelnie, hanem a gyereknevelésben is oszlopos szerepe van, illetve a családi fészek gondozása is az Ő keze munkáját tükrözi. Minden nap azon dolgozom, hogy az olvasóim elsőkézből értesüljenek az újdonságokról, ami nemcsak a divathoz, szépségápoláshoz, gyerekjátékokhoz, hanem az otthonunk tisztán tartásához is szorosan kapcsolódik. Aki olvassa a blogom az tudja, hogy nagy Vileda rajongó vagyok, ezért sem tudtam szó nélkül elmenni az egyik forradalmi újításuk mellett.

2016-09_nora_vileda_1200x700

Minden háziasszonynak van otthon felmosója, mert az nélkülözhetetlen része a háztartási munkák elvégzésének. Szerintem nagyon fontos ezeknek a tisztító eszközöknek a minősége és a funkcionalitása, mert igenis nagy mértékben meg tudják könnyíteni a mindennapos feladatainkat. Most az igen népszerű Easy Wring pedálos felmosószett kapcsol új sebességre, ami miatt nem érdemes, és nem is kell szó nélkül elmenni. Turbo változatának segítségével gyors és fáradtságmentes lesz a takarítás, melyhez rengeteg szuper újítás járul hozzá.

2016-09_nora_vileda_1200x7002

Korábbi változata is nagyon praktikus volt, de utánajártam, hogy melyek azok az előnyös tulajdonságai, melyekkel tovább fokozhatjuk a felmosás élményét:

  • a praktikus, lábbal hajtható kosár, az előző EasyWring szériában is adott volt. Segítségével könnyedén, fáradtság nélkül csavarhatjuk ki a felmosófejet, anélkül, hogy bevizeznénk a kezünket. Érdemes megemlítenem, hogy nem egy könnyűszerkezetes pedálról beszélünk, hanem egy speciális és strapabíró változatról!
  • a vödör kialakítása most is ovális formájú, de terveztek rá egy praktikus kiöntő nyílást, így nem kellenek akrobatikus mozdulatok a piszkos víz kiöntéséhez.
  • a vödör füle hosszanti irányban helyezkedik el, ezzel is kényelmesebb fogást biztosítva a háziasszonyoknak.
  • a teleszkópos nyélnek köszönhetően a magasabb embereknek sem fog megfájdulni a dereka a hajolgatástól, emellett a falicsempék tisztításához is tökéletes, mert könnyedén elérhetjük vele a tisztítani kívánt felületet.

2016-09_nora_vileda_1200x7003_jav2

A 2 in1 Turbo felmosófej egy külön fejezetet is megér, hiszen rendkívül multifunkcionális. Először is kiemelném, hogy háromszög formájának köszönhetően könnyedén takaríthatunk vele a nehezebben elérhető helyeken is, a sarokban vagy akár a bútorok alatt is. Fehér, mikroszálas, újrahasznosított anyaga biztosítja a kíváló tisztítást, ami most a piros szálaknak köszönhetően 20%-kal hatékonyabb koszfelszedést jelent. Használhatjuk parkettán, kövön vagy laminált padlón is, mindenhol elégedettek leszünk az eredménnyel. Az utántöltőnek létezik Turbo Classic változata is, mely szintén hatékonyan, de nemcsak a Vileda Easy Wring Turbo felmosókhoz, hanem a Vileda Easy Wring termékhez is használható. Ja és nem szabad megfeledkeznem egy másik nagyon fontos tulajdonságáról sem, miszerint a mop mosógépben is mosható, így minden takarítást egy makulátlanul tiszta felmosófejjel kezdhetünk!

Én a korábbi Ulramat modellt használom, de alig várom, hogy kipróbálhassam ezt a új EasyWring Turbo változatot.