Szépségápolás

Karácsonyi ajándékcsomagok a Nivea-tól

A karácsony örömöt és egy kis ragyogást varázsol az életünkbe. A karácsony a szeretet és a békesség ünnepe, amit legszívesebben a családunk, barátaink körében töltünk. Ma már egyre többen hisznek abban, hogy ez az ünnep nem a drága, hanem az értékes ajándékokról kell, hogy szóljon. Egy kis kedvesség, amivel kimutatjuk törődésünket, egy kis figyelmesség, amivel éreztetjük szeretteinkkel, hogy fontosak nekünk – nem kell ennél több. A NIVEA ajándékcsomagjai egyet jelentenek a szívből jövő, gyengéd gondoskodással, ami a legértékesebb ajándék, melyet szeretetteinknek adhatunk!

Nivea

Én nagyon szeretem komplex beauty csomagokkal meglepni a szeretteimet, melyek közül szemezgettem néhány aktuális kedvencet a Niveától. Ennek a nagy adventi naptárnak például szerintem mindenki örül, telis tele van praktikus és ápoló termékekkel, egy olyan meglepetés, amely bárki arcára mosolyt csal. Ezen kívül mint, minden évben elérhetőek lesznek kisebb és nagyobb tematikus ajándékcsomagok is, mint például a Rose Touch, a Hydra Skin Effect vagy a Beauty Age. Ezeket személyre szabottan érdemes kiválasztani annak, akit szeretnénk meglepni, a garantált öröm biztosan nem fog elmaradni.

Nivea
Személyre szabott ajándékcsomagok

Természetesen a férfiak számára is készültek specifikus csomagok, melyek között megtalálhatóak frissítő, energetizáló, kényeztető termékek is, illetve választhatunk kifejezetten arcápoló, testápoló vagy borotválkozós csomagok közül is.

Nivea
Férfiasan tökéletes meglepetések!

Válogassatok Ti is a széles palettát kimerítő Nivea ajándékcsomagok közül, melyek között biztosan ott lapul valaki kedvence!:)

___