Lifestyle

Karácsonyi kincsek minden mennyiségben!

A lakásunk ünnepi díszbe öltöztetését nem lehet elég korán elkezdeni. Én már tiszta extázisban vagyok, már szinte az összes nagyáruházat végigjártam és rengeteg kincset találtam. A KIKA karácsonyi kollekciója mindig ámulatba ejt, ezért most szemezgettem Nektek néhány gyönyörűséget…

kika nyito ok

Az idei szezonban 4 nagy témára bontották a termékeket, melyek közül a „Vanille”-t szeretném először bemutatni. Ebben a kollekcióban a fából készült aranybarnás tónusú kiegészítőkre helyezték a hangsúlyt. A Rénszarvas, a manók, a mókus dekoráció és a bronzos üveggömbök meghitt hangulatot kölcsönöznek az otthonunknak.

vanille mix

A “Kandis” névre hallgató termékcsoportban az ezüst tónusok dominálnak, melyek a fehérrel kombinálva tiszta és letisztult megjelenést sugallnak.

Kandis mix

A bronzos csillogást a “Zimt” kollekció képviseli, melyből már képzeletben a fahéj, a forralt bor és a szegfűszeges narancs illata lebeg az ízlelő bimbóinkban.

zimt mix

A piros és vörös különböző árnyalatai jelennek meg a “Granatapfel” kollekció termékeiben. Az élénk árnyalatok szuperül kombinálhatóak a fényesen csillogó kiegészítőkkel.

Granatapfel mix

Terészetesen a Basic kollekcióban is rengeteg gyönyörűségre találtok, érdemes több órát is rászánni a kincsek keresésére, mert 1-1 ól megválasztott kiegészítő az egyész ünnepi hangulatot meghatározhatja.

Basic mix