Divat

KARL LAGERFELD x PUMA KAPSZULAKOLLEKCIÓ

A híres divattervezők folyamatosan készítik a különböző együttműködéseiket, melynek következő célpontja Karl Lagerfeld és a Puma kollaborációja. A “Suede50” program keretében, már világszerte bemutatták az ikonikus Karl Lagerfeld által tervezett női és férfi street style klasszikusokat, melyeket most Nektek is szeretnék prezentálni…:)

Ez a kollekció teszi fel a koronát a Suede ötvenedik évfordulójának ünneplésére. Az eredeti együttműködésben csak a Suede sneaker újragondolása szerepelt, de a kooperáció hamar kinőtte magát egy 13 darabos mini kollekcióvá. A két ikonikus márka összeolvadása, melyek külön-külön is ismertek az egyedi esztétikájukról, nagyon mai, aktuális, sikkes darabokat eredményezett, amelyek magukon viselik mind Karl Lagerfeld kézjegyét, mind a Puma jól ismert sportos vonásait. Szerintem nagyon jól horhatók az ilyen darabok a hétköznapi életben, nekem például a pulcsi a kedvencem, amit akár egy magassarkú cipővel és ékszerekkel is el tudok képzelni magamon. Téged inspirál valamelyik?

A Karl Lagerfeld x Puma kollekcióban bemutattak 2 uniszex Suede sneakert, melyeken abszolút felfedezhetőek a tervező saját kollekciójában is szereplő részletek, a szmoking zakó, fehér gallér, nyakkendő és a napszemüveg. A cipők összemossák Karl időtlen eleganciáját az aktuális street wear stílussal, beleszőve egy kis játékosságot (pl: eltávolítható szemüveg részlet). A kollekcióban szerepelnek pulóverek, nadrágok és kiegészítők is.

A kollekció már elérhető, a termékeket IDE KATTINTVA tudjátok megvásárolni!