Gyerek

Kedves kis plüss házikedvencek!

Szerintem a gyerekek és a felnőttek életében is nagy szerepet játszanak a különböző alkalomhoz kapcsolódó plüssállatok. Gyerekkorban amellett, hogy biztonságérzetet adnak, rengeteg féle szerepjátékban is hű társaik lehetnek a kicsiknek, felnőttként pedig inkább egy-egy alkalomhoz (pl.: Valentin nap, Karácsony) köthetőek. A kislányomnak megszámlálhatatlan mennyiségű kisebb és nagyobb plüssfigurája van és bizony mindig el tud csábulni valami cuki újdonságra. Nemrég a Játéksziget üzletében válogattunk és annyi féle jópofa szépséget láttam, hogy nem tudtam elmenni mellettük egy cuki cikk megírása nélkül….:)

2016-10_nora_jateksziget-5_1200x7005

A TummyStuffers tömzsák állatkák (3990 Ft) bemutatásával kezdeném a termékpalettámat, amik nemcsak cukik, hanem hasznosak is. Ennek a kedves majomnak, cicának, zsiráfnak, leopárdnak, dalmatának feneketlen a bendője, ami azt jelenti, hogy számtalan zokni, póló, pulcsi, sőt még papucs is elfér benne, tele lehet tömni! Ez nemcsak gyors tűzoltáskor jó, amikor éppen a rendrakás kerül fókuszba a gyerekszobába, hanem akkor is kényelmes, hogyha pihenni szeretnénk egy picit és hiányzik a fejünk alól egy pihe-puha párna.

2016-10_nora_jateksziget-5_1200x700

A következő két terméket a helykihasználás szempontjából is jópofa játéknak tartom. Az egyik a FlipaZoo plüsstesók, amik a 2 in 1 elv alapján működnek, ugyanis egy termékben két házikedvenc is lakozik. Egyszerűen csak ki kell fordítani a plüsstesókat, akik mindig párban járnak, de csak az egyiküket lehet látni és egy mozdulattal átváltoznak. Válasszátok ki a kedvenceiteket a 6 pár tesó közül!

2016-10_nora_jateksziget-5_1200x7004

A másik multifunkcionális kiskedvenc a Pop out Pets (8999 Ft), ami nemcsak kettő, hanem három plüssöt is magában hordoz. Szerintem nemcsak nálunk fordul elő naponta, hogy a kislányom annyi mindent szeretne magával cipelni az oviba, hogy sokszor ennek a plüssök isszák meg a levét, akik már nem férnek el a kezünkbe. Ezzel a termékkel egyszerre akár három kis barátot is pótolhatunk. Ugye milyen ötletes?

2016-10_nora_jateksziget-5_1200x7003

A varázslatos altató Lullabrites plüssöket (7099 Ft) azoknak a gyereknek ajánlom, akik nem szeretnek este, a sötétben elaludni. A nagy magányban szuper társ lehet egy ilyen pihe-puha világító, zenélő kisbarát (maci, kutya, unikornis), aki a három féle altató zenéjével és hangulatos, halvány fényével ringatja álomba a kis gazdáját. Sajnos a kislányom is nehezen alszik el, ezért mi biztosan megpróbálkozunk egy ilyen plüssel.

2016-10_nora_jateksziget-5_1200x7002

Ezek a cuki Hideaway Pets plüssgombócok (2490 Ft) imádnak elbújni és összegömbölyödni, de annál is jobban szeretnek játszani! A gyerekek könnyedén, egy mozdulattal gombóccá tudják varázsolni őket, amit bárhová magukkal vihetnek és ha eljött az ideje, akkor kezdődhet a játék. Többféle méretű állatka formájában lehet megvásárolni őket, fantasztikusan pihe-puha kis apróságok!

Remélem, hogy Ti is elcsábultatok valamelyik kiskedvenc felé, amit a Játéksziget weboldaláról könnyedén meg is tudtok rendelni online!:)