Lifestyle

Kell egy kis extra motiváció?

A tavasz a megújulást hozza magával. Itt az idő, hogy Te is megújulj, felfrissülj és még elégedettebb legyél magaddal! Bármilyen mozgásformát is választasz, a lényeg, hogy fokozatosan vezesd be hétköznapjaidba, és tudatosan építsd fel edzéseidet. Szánj erre egy kis időt, hidd el megéri! Fontos, hogy tartsd fenn a lelkesedésedet, és érd el fitt céljaidat, melyhez az XS™ és XS™ Sports Nutrition termékek extra segítséget nyújthatnak!

XS Power Drink

Frissítsd fel magad edzés közben!

Nem kell a legkeményebb edzéssel kezdeni, elég, ha beiktatsz néhány olyan programot, melyek szórakoztatóak és közben erősödhetsz. Pattanj fel a biciklire, és kerüld meg a barátokkal a közeli kis tavat vagy fedezd fel a környékbeli túraútvonalakat és kilátókat! A nap végén nemcsak kellemesen elfáradsz, de nagyon büszke is leszel a teljesítményedre.

Ha útközben elfogyna az energia, csak pattints fel egy XS™ Power Drink italt, ami segít a fáradtság leküzdésében. Választhatod a legújabb XS™ Power Drink Cool Mojito L.A. Edition-t, melynek hűsítő menta íze azonnal felfrissít, és egy doboz csak 5 kalóriát tartalmaz. De válogathatsz az Orange Kumquat, a Wild Berry, a Pink Grapefruit vagy a Tropical ízek közül, hogy felturbózd a napod.

XS Power Drink
Miközben a lányaim bicikliznek én kihasználom a szabadtéri edzőtermek sokoldalú lehetőségeit

Az XS™ Power Drink italok négyféle B-vitamint, valamint koffeint és taurint tartalmaznak, melyek hozzájárulnak a fáradtság és a kimerültség leküzdéséhez és az energiaszint fenntartásához.

Turbózd fel magad és az energiszintedet!

___