Szépségápolás

Kendermagolajos kényeztetés bőrünknek

Az elmúlt években egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a kendermagolaj tartalmú szépségápolási termékek, hiszen a kannabisz növényből kinyert olaj bőrre gyakorolt jótékony hatásai szinte megszámlálhatatlanok. Az egészséges bőr számára nélkülözhetetlen vitaminokat, fehérjéket, zsírsavakat és tápanyagokat tartalmaz, amelyek segítenek kialakítani az egységes, egészséges bőrfelszínt. Segít enyhíteni a nap okozta károsodásokat, valamint kezeli az égési sérüléseket, az ekcémát és a rovarcsípéseket. Mindemellett enyhíteni a gyulladást, viszketést, irritációt, táplálja a száraz bőrt és öregedésgátló hatása is jelentős, hiszen kiváló antioxidánsként véd a szabadgyökökkel szemben.

Avon

Az Avon Cannabis Sativa Ajakelixír (1999 Ft) védi és kisimítja a kiszáradt, irritált ajkainkat, tartósan hidratálttá teszi őket a benne lévő kendermagolaj és levendulakivonat segítségével. Használjuk önmagában vagy rúzsunk felett a fényesen tükröződő hatásért, ajkaink hálásak lesznek.

Az Avon Cannabis Sativa Esszencia kendermagolajjal (4000 Ft), jojoba olajjal és E-vitaminnal fejt ki nyugtató és tápláló hatást arcbőrünkre, ragyogást kölcsönző tulajdonságokkal rendelkező, könnyű formulája tükörszerű tündöklést biztosít. Ezt az elixírt sminkelés előtt, primerként is használhatjuk, de reggeli bőrápolási rutinunk tagjaként is megállja a helyét.

Avon

Az AVON Cannabis újdonságai már elérhetőek a webshopjukban!

___