Szépségápolás

Kényeztesd magad Chia magos, mandulaolajos testápolókkal!

Nagyon boldog vagyok, hogy egyre több olyan termékkel találkozom, melyben egy természetben előforduló összetevő adja meg a fő hangsúlyt.  Az AVON testápolási palettája új családdal bővült a Nutra Effects termékekkel, melyek 3 új tagból állnak. A testápolók parabén-, ftalát- és színezékmentesek, mindemellett mindegyik termék allergológiailag tesztelt, így érzékeny bőrűek számára is ajánlott.

nyito

Az intenzív hidratáló testápoló (1099 Ft/250ml, 1399 Ft/400ml) chia maggal, Omega 3-al , illetve bőrtápláló vitaminokkal és ásványi anyagokkal varázsolja mennyien hidratálttá a bőrt. Gyorsan felszívódó formulája akár 48 órán belül hidratálja a bőrt, így segít visszaadni a bársonyosságát, kellemes tapintást és egészséges megjelenést kölcsönöz.

Nutra Effects Intenzív hidratáló testápoló MOOD (15) ok

A mélytápláló testápoló (1099 Ft/250ml, 1399 Ft/400ml) a mandulaolajnak köszönhetően segít mélyen táplálni a bőrt, javítani annak az állapotát, valamint ellenállhatatlanul puhává és ragyogóvá varázsolni azt. A száraz, igénybevett bőrt az Omega 3, bőrtápláló vitaminok és ásványi anyagok teszik még selymesebbé.

Nutra Effects Mélytápláló testápoló MOOD (4) ok

Ha szereted a sokoldalú készítményeket, akkor érdemes szemügyre venned a chia maggal dúsított, többfunkciós hidratáló testápolót (1299 Ft/200ml) , mely testre, arcra és kézre is használható. Gyorsan beszívódik és akár 48 órán át képes hidratált bőrt biztosítani, anélkül, hogy ragadós utóérzetet hagyna maga után.

Nutra Effects Selymesen hidratáló többfunkciós testápoló 200 ml 1299 Ft 4914 8 (3)-2

Én már tesztelem…:)

img_6199-logo