Szépségápolás

Kényeztető meglepetések karácsonyra – NYERD MEG a kedvenc Eucerin ajándékcsomagodat!

A szeretet ünnepe előtt sokan úgy érzik, hogy csak fogy az idő és egyre kevesebb az ötlet, ha praktikus ajándékokról van szó! Az Eucerin idén sem hagyja, hogy ez az időszak megterhelő legyen, hiszen ikonikus termékei megújult ünnepi csomagolásban várják, hogy a szeretteid karácsonyfája alá kerülhessenek és elvarázsolják őket. A megfelelő arcápoló termékek kiválasztása rendkívül fontos, különösen a csípős téli hidegben. Legyen szó száraz vagy érzékeny bőrről, esetleg zavaró ráncokról, az Eucerin exkluzív neszesszereibe bújtatott összeállításaival megtalálhatod a megfelelően gyengéd terméket és hatékony segítséget nyújthatsz a szeretteidnek.

Anyukák, anyósok, testvérek, barátok, ismerősök? Találd meg könnyedén a hozzájuk illő ajándékot kor és bőrtípus alapján az Eucerin személyre szabott csomagjai kínálatából.

BARÁTNŐNEK – Eucerin® Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő nappali arckrém száraz bőrre és éjszakai arckrém és Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő nappali arckrém normál/vegyes bőrre és éjszakai arckrém 

A krémek fő hatóanyagai a hialuronsav, mely szemmel láthatóan kisimítja a ráncokat, megköti a nedvességet a bőrben, valamint a szaponin, ami a hialuronsav termelődésének fokozásáért felelős a bőrben. Rendszeres használat mellett jelentősen csökkenthető a homlok, száj és az orr környéki ráncok mélysége, hiszen a krémek hatásosan töltik fel belülről még a legmélyebb ráncokat is, a bőrtolerabilitásuk pedig szintén kiváló. A hialuronsav két különböző formája ismert: a hosszú és a rövidláncú. Míg a hosszúláncú a bőr felső rétegében fejti ki hatását és párnázza ki azt, a rövidláncú a bőr mélyebb rétegébe is képes behatolni, mivel 40-szer kisebb a hosszúláncúnál. A Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő termékekben a hialuronsav mindkét formáját kombinálják, ezáltal még hatékonyabb eredményt biztosítanak. Parabenmentes termékek, a nappali arckrém pedig 15-ös fényvédőt is tartalmaz. Az első ráncok kialakulásától ajánlott használni, melyek általában 25 éves kortóljelennek meg apró barázdák, majd később ráncok formájában.

Ajánlott fogyasztói ár: 12 890 Ft

TESTVÉRNEK – Eucerin® Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő szemránckrém + Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő színezett nappali CC krém (világos színárnyalat) és Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő szemránckrém + Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő színezett nappali CC krém (medium színárnyalat)

A ránctalanító CC krém innováció az arcápolási termékek között. A termékekben található hialuronsav szemmel láthatóan kisimítja a ráncokat, megköti a nedvességet a bőrben. A hialuronsav két különböző formája ismert: a hosszú és a rövidláncú. Míg a hosszúláncú a bőr felső rétegében fejti ki hatását és párnázza ki azt, a rövidláncú a bőr mélyebb rétegébe is képes behatolni, mivel 40-szer kisebb a hosszúláncúnál. A Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő termékekben a hialuronsav mindkét formáját kombinálják, ezáltal még hatékonyabb eredményt biztosítanak. A színezett nappali CC krém színpigmentjeinek köszönhetően egységesebb, ragyogóbb arcbőrt eredményezhet, kiváló sminkalap. Parabenmentes termékek, melyek 15-ös fényvédő faktort tartalmaznak.Az első ráncok kialakulásátólajánlott használni, melyek általában 25 éves kortóljelennek meg apró barázdák, majd később ráncok formájában.

Ajánlott fogyasztói ár: 11 590 Ft

ANYUKÁNAK – Eucerin® Q10 ACTIVE Ránctalanító nappali arckrém száraz bőrre és éjszakai arckrém 

Az érzékeny, száraz arcbőrre kifejlesztett termékek energetizálják a bőrt, hogy megóvják azt idő előtti öregedéstől. A Q10 koenzim tartalma hosszan tartó ránctalanító hatást biztosít, erősíti a sejteket, helyreállítja a hatékonyabb sejtregenerációhoz szükséges energiaszintet, s így a finom barázdák és a ráncok mélysége csökken.Nem tartalmaznak alkoholt, mesterséges színező- vagy illatanyagot, továbbá parabenmentesek, ezáltal jó bőrtoleranciát biztosítanak. 35 éves kortól, az érzékeny arcbőr ránctalanítására ajánljuk.

 Ajánlott fogyasztói ár: 10 990 Ft

Eucerin® Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló nappali arckrém + Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló szemránckrém

A krémek elsődleges hatóanyagai a hialuronsav, mely szemmel láthatóan kisimítja a ráncokat, megköti a nedvességet a bőrben, emellett az arctiin, amely felgyorsítja a kollagén megújulását a hámsejtekben, valamint a silymarin, amely pedig védi a kollagént és az elasztint a lebomlástól. A hialuronsav két különböző formája ismert: a hosszú és a rövidláncú. Míg a hosszúláncú a bőr felső rétegében fejti ki hatását és párnázza ki azt, a rövidláncú a bőr mélyebb rétegébe is képes behatolni, mivel 40-szer kisebb a hosszúláncúnál. Az Eucerin Hyaluron-Filler + Elasticity Bőrtömörséget regeneráló termékekben a hialuronsav mindkét formáját kombinálják, ezáltal még hatékonyabb eredményt biztosítanak. A nappali arckrém 15-ös fényvédőt tartalmaz. Ugyanez a fényvédő faktor elmondható a szemránc krémről is. UVA-szűrővel rendelkező termékről beszélünk, ami meggátolja, hogy a káros sugarak elmélyítsék és gyorsítsák a ráncok kialakulását. A szemránc krém kontaktlencse viselése mellett is probléma nélkül alkalmazható. Érett bőrre, 45 év körülihölgyeknek ajánljuk.

Ajánlott fogyasztói ár: 11 590 Ft

A fenti Eucerin® termékeket a partnerpatikákban tudod megvásárolni!

Ha Te is szeretnél nyerni egy Eucerin ajándékcsomagot, akkor csak a következőket kell tenned:

1.KÖVESD az ilovemom facebook és instagram oldalát!

2. A facebook vagy instagram posztom alá írd meg KOMMENTBEN, hogy az Anyukáknak ajánlott Eucerin ajándékcsomagok közül melyiket szeretnéd megnyerni?!

A játéknak 2019.12.08-án lesz vége, eredményhirdetés: 2019.112.09