Szépségápolás

Kényeztető meglepetések

Ez az év nem nevezhető stresszmentesnek, ezért is fontos, hogy még inkább előtérbe helyezzük a feltöltődésünket és azt, hogy minőségi időt szánjunk magukra. Ebben az őrült körforgásban azt gondolom, hogy a lehető legjobb, amit tehetünk, hogy megteremtjük magunknak a lehetőséget, hogy kikapcsolhassunk pár órára. Nekem a spa, a masszázs, a kozmetikai kényeztetések azok a lopott pillanatok, amikkel teljes mértékben újra tudom bootolni a rendszeremet, ezért is néztem utána, hogy az egyik kedvenc szalonomban milyen regeneráló kezeléssel fogom meglepni magam karácsonyra….:)

Most olyan QMS kezeléseket szeretnék Nektek bemutatni, melyekkel pár óra alatt lehet “újjászületni” a téli hónapokban:

Az egyik egy fahéjas, revitalizáló SK-Alpha treatment (75 perc), mely egy melegítő, vérbőségfokozó hatású feszesítő kezelés. Egyedülálló módon kelti új életre a fakó, élettelen és száraz bőrt. A kezelés stimulálja a bőrfelszín közeli mikrokeringést, a bőr üdébb, frissebb, élettelibb színt kap, a hatóanyagok pedig még mélyebbre tudnak szívódni. 

A másik az Exclusive winter wellness skincare (150perc) csomag, ami egy komplex bőrápoló program. Ez valóban egy exkluzív kezelés, melyben az arcfeszesítés mellett kényeztetik és a regenerálják a kezet és a talpakat is. Azt hiszem ez a package lesz a tökéletes meglepetésem!:)

Skin perfecting hydration kollekció

Decemberben a kezelések mellé ajándék mini Hydro Foam habmaszkot adnak ajándékba és gyönyörű meglepetéseket is találunk a termékpalettában. A Skin perfecting hydration kollekció például 4 darab luxustermék tökéletes reggeli kombinációja, mely gyönyörű és hidratált bőrrel ajándékozza meg tulajdonosát. A termékek gondosan válogatott díjnyertes anti-aging kozmetikumok, melyek komplexen ápolják a bőrt.

A csomagban az Active Exfoliant 11%-os feszesítőpeeling felviteléhez a szettben lévő QMS ecsetet használhatjuk, majd a nappali feszesítő Day Collagen Serum-mal kényeztethetjük a bőrünket, és ápolhatuk az ajkainkat a luxus ajak- és ajak fölötti barázdákat feltöltő szérummal, a Lip Line Corrector-ral. Az ápolást az antioxidáns hatású krémmel fejezzük be, mely védi és ápolja a bőrt. 

Luxus utazó szett

Ez a kompakt Luxus utazó szett azok számára készült, akik sokat vannak úton és közben sem szeretnének lemondani a bőrápolási rutinjukról. A luxuskivitelű kis neszeszert kedvenc QMS termékekkel töltötték meg, hogy a bőr utazás közben is üde, feszes és egészséges maradjon. Éjszakai utazó szett formájában is elérhető, szerintem nagyon exkluzív és praktikus ajándék.

QMS adventi kalendárium

A QMS adventi kalendárumot is ajánlom a figyelmetekbe, mely egy 12 napos tökéletes bőrápoló csomag. Különleges ajándék bárki számára, mely ilyen különleges termékeket rejt: Deep Gentle Cleanser Cleansing Lotion – 50 ml (utazó méret), Hydrating Boost Tonic – 50 ml (utazó méret), Active Exfoliant 7% Resurfacing Fluid – 5.5 ml (utazó méret), Lip Line Corrector Lip Serum – 15 ml (teljes méret), Epigen Depuff Pollution Shield Eye Serum – 15 ml (teljes méret), Antioxidant Day & Night Cream – 15 ml (utazó méret), Replenishing Protection Hand Cream – 30 ml (utazó méret), Night Collagen, Sensitive Serum – 5.5 ml (utazó méret), Day Collagen Sensitive Serum – 5.5 ml (utazó méret), Advanced Pearl Protein Day & Night Cream – 3 ml (minta), Epigen Pollution Detox Cleansing Gel – 50 ml (utazó méret), Power Firm Mask – 30 ml (utazó méret)

Fontos megemlítenem, hogy a kezeléseket ajéndékba is tudjátok adni utalványok formájában, melyeket idén először, korlátlanul fel lehet használni 2021-ben. A fentiek mellett érdemes szemügyre vennetek a további kezeléseket és ajándék ötleteket is, melyekről bővebben a Spatrendbeauty oldalán találtok információkat.

Kellemes feltöltődést és kikapcsolódást kívánok Nektek!:)

___