Gyerek

Készen álltok a slime háborúra?

A családi ajándékok beszerzése kapcsán, fel kellett, hogy térképezzem a Játéksziget árukészletét és rengeteg újdonsággal találkoztam. Egy újabb fiús játékkal jelentkezem, ami szerintem elképesztően menő (mármint ha gyerek lennék, még lányként is szívesen kipróbálnám). A Ready2Robot kollekcióval robotokat lehet felszerelni slime fegyverekkel és kezdetét veheti a nyálka csata. Több, mint 50-féle robot és 78- féle pilóta áll rendelkezésre, melyeket a gyerekek kedvük szerint kombinálhatnak és indulhat a nagy csata! A nagylányomnál a slime-ok még mindig töretlen sikerrel hódítanak, Nálatok is?

A készletek között találtok Harci szettet (11.690 Ft), Robot kilövőt (8090 Ft), Anyahajót (40.490 Ft) vagy akár 1 db-os szetteket (4990 Ft) is, így folyamatosan lehet bővíteni a készleteket. Az Anyukák nagy örömére a slime-kat is külön meg lehet vásárolni, így a munició harcról harcra újratölthető…:)

Már Dávid is tesztelte a Ready2Robot Anyahajóját, ismerjétek meg a videóból részletesen a terméket:

Érdemes felfedeznetek a Játéksziget teljes termékpalettáját, ahonnan szuperebbnél szuperebb meglepetések közül válogathattok. A boltban közelebbről is megismerhetitek a termékeket, de akár online is meg tudjátok őket rendelni, így el tudjátok kerülni a sorbanállást és a pénztárnál való tolongást…Hajrá Anyukák és Apukák:)