Szépségápolás

Kétkezes játszma!

Már régen írtam Nektek az egyik kedvenc körömlakk márkámról a Sally Hansen termékeiről, pedig igencsak ajánlom őket, mert fantasztikusak! Most nem új színeket szeretnék Nektek bemutatni, hanem olyan olajokat, lakkokat, melyek segítenek ápolni és védeni a körmeinket, hogy a kezünk minden helyzetben ápolt legyen! A márka áprilistól új, színkódolt csomagolással segít eligazodni a termékek között a vásárlókat, így könnyedén megtalálhatjátok az alábbi újdonságokat is, melyet a márka öt probléma köré épített. A kék csomagolású az alap és fedőlakkok, a pinkek a körömerősítő termékek, a világos rózsaszínnel jelölt dobozok a körömágybőr számára nyújtanak megoldást, a zöldek a körömnövekedést segítik elő, illetve a lilák a manikűr elsősegélyre alkalmazhatóak.

Vitamin E (3199 Ft) – A termék természetes esszenciális komplex búzacsírával, sárgabarackmaggal és sáfrány olajjal gazdagított. Az aloe és panthenol gyorsan felszívódik, hogy táplálja a körmöket és a körömágybőrt, használatával rugalmasabbá és simává válnak a körmök és a körömágy is.

Insta Dri top coat (2199 Ft) – ez a szuper lakk, megakadályozza a színes lakkok lepattogását, valamint UV-szűrőt tartalmazó formulája véd a színek kifakulása ellen. A magasfényű csillogást az akril-polimer-komplex tartalma biztosítja.

Complete Care 7 in 1 (3199 Ft) – ez az én nagy kedvencem! 🙂 Ez egy alapozó- és fedőlakk egyben, segíti a köröm növekedését, erősít és hidratál, kiegyenlíti a köröm barázdáit és magasfényű hatást biztosít.

Nailgrowth Miracle (3199 Ft) – a lakk exluzív protein komplex, kollagén és multi-vitamin tartalma elősegíti a gyors körömnövekedést. Emellett a szója protein megköti a nedvességet a körmökben, ezáltal erősebb lesz, illetve a keratin segít megvédeni a körmöket a leválás, törés és beszakadás ellen. 

Completes Salon Manicure (3999 Ft) – ez a termék egy alapozólakk, körömerősítő és fedőlakk egyben. Zselés lakk hatású, segíti a körömnövekedést, töredezésálló és akár 10 napon át védi körmeinket.

Kövessétek a Sally Hansen Hungary facebook oldalát, így biztosan első kézből értesültök majd a legújabb termékeikről! Én már elkezdtem az újdonságok tesztelését…:)

https://instagram.com/p/Bi6FxJJg0S9/