Gyerek

Kezdődhet a varázslat?

Novemberben mutatják be a népszerű Jégvarázs Disney rajzfilm második részét. A népszerű karakterek nemcsak a mozivásznon kelnek majd életre, hanem LEGO formában is. A már jól ismert szereplőkkel, Annával, Elsával, Kristoffal, Olaffal és Svennel ismét kezdetét veszik a LEGO® Disney Jégvarázs 2 bűbájos kalandjai, mellyel a legkisebben is szabadon engedhetik a fantáziájukat és felépíthetik a film magával ragadó világát.

A LEGO Disney Jégvarázs 2 alkotásra inspirál, miközben elmerülhetünk a saját kalandjaidban. Ismerd meg Arendelle faluját, építsd meg és fedezd fel az elvarázsolt lombházat, majd kirándulj az erdő mentén a folyón, a különleges kajakban evezve. Bármerre is fordulsz, mindig új és izgalmas helyen találod magad. Az új Jégvarázs2 hat aprólékosan kidolgozott termékkel jelentkezik, amelyek mind a közelgő filmhez kapcsolódnak. A szettek inspiráló részletei fantáziadús játékra hívják a kicsiket és kreativitásra ösztönzik őket. A határtalan építési lehetőségeknek köszönhetően elmerülhetnek szerepjátékban felépíthetik filmbéli kedvenc helyszíneiket vagy akár teljesen új kalandokat is kitalálhatnak. A háromszintes Arendelle kastély tökéletes helyszínt nyújt a nagy felfedezésekhez, mielőtt a dokknál következő kalandos útjára indul az evezős hajó. Elsának és Svennek pedig egy kis segítségre van szüksége a kocsi felpakolásában, amikor izgalmas kalandra indulnak, hogy megvédjék Arendelle-t…:)

A LEGO Disney Jégvarázs 2 készletek gyerekek és szülők számára egyaránt kiváló lehetőséget biztosítanak, hogy együtt újra átéljék kedvenc jeleneteiket a meséből. A szetteket kifejezetten szórakozásra és készségfejlesztésre tervezték, miközben arra ösztönzik a gyermekeket, hogy engedjék el a képzeletüket és önbizalmat nyerjenek az ismerős Disney környezetben.

Ezek a termékek elérhetőek az új filmhez kapcsolódóan, melyeket a LEGO oldalán már meg is tudtok vásárolni:

 • LEGO Disney Jégvarázs 2 termékválaszték:
  • 41164 Elvarázsolt Lombház: Ajánlott fogyasztói ár: 17 990 Ft, korosztály: 4+, 302 elem
  • 41165 Anna kajaktúrája:Ajánlott fogyasztói ár: 6 990 Ft, korosztály: 4+, 108 elem
  • 41166 Elsa kocsis kalandja:Ajánlott fogyasztói ár: 10 990 Ft, korosztály: 4+. 116 elem
  • 41167 Arendelle faluja: Ajánlott fogyasztói ár: 28 990 Ft, korosztály: 5+, 521 elem
  • 41168 Elsa ékszerdoboza: Ajánlott fogyasztói ár: 14 990 Ft, korosztály: 6+, 300 elem
  • 41169 Olaf: Ajánlott fogyasztói ár: 5 490 Ft, korosztály: 6+, 122 elem