Szépségápolás

Ki ne vágyna telt, gyönyörű ajkakra?

Az ajkak annyira nőiesek, gyönyörűek és érzékiek, emellett képesek kimondani a legszebb szavakat, és tökéletes mosolyt varázsolhatnak. Ezért is fontos az intenzív ápolásuk, melyeket most még ragyogóbbá varázsolhatsz az új Labello ajakápoló olajok segítségével!

Ki ne vágyna telt, gyönyörű ajkakra?

Bár a természet nem biztos, hogy nagyvonalú volt veled, van egy gyors megoldás, mégpedig plasztikai sebészek beavatkozása nélkül is. Az ajkak teltsége optikailag nagyon könnyen fokozható szájfény segítségével, mely összetételének köszönhetően hatékonyan „együttműködik” a fénnyel, és így teltebbé varázsolja az ajkakat. A nők azonban gyakran kerülik a szájfényt. Miért? Ezeknek a termékeknek nagyon gyakran kellemetlen hatásaik van: ragacsosak és kiszárítják az ajkakat. De most nem kell kompromisszumot kötnöd, mert megérkeztek a Labello ajakápoló olajai!

Már a felvitelkor imádni fogod! Újdonságuk, hogy speciális, 100%-ban természetes olajokat tartalmaz, amelyek intenzíven ápolják az ajkakat, ugyanakkor fényes felületet adnak, ennek köszönhetően az ajkak teltebbnek és egészségesebbnek látszanak. Ezek az innovatív ajakápoló olajak vegánok és nem tartalmaznak ásványi olajokat. Éppen ellenkezőleg, az ajakápolókban 100%-ban természetes eredetű olajokat találsz, például kókusz-, repce- és ricinusolajat, valamint organikus jojobaolajat, amelynek köszönhetően az érzékeny ajkak bőre is újra puha és táplált lesz.

Imádom őket!:)

Ebben a két ragyogó árnyalatban kapható, amelyek minden bőrszínnek megfelelnek. Választhatod a színtelen Transparent változatot a mindennapokra, amit akár rúzzsal is kombinálhatsz, vagy válaszd a Rosé változatot, amely ártatlan lányos megjelenést kölcsönöz az ajkaknak, és gyönyörűvé varázsolja azokat. És ez még nem minden! Minden bizonnyal az illatuk is elvarázsol, amely a szeder, a szilva, a málna és az eper friss, gyümölcsös tónusainak kombinációja, amelyek tökéletesen illeszkednek a vanília édes árnyalatához.

Nekem már a táskámban lapulnak, próbáld ki őket Te is!:)

____