Divat

Kihalóban az igazi férfiasság?

Már sokan foglalkoztak azzal a kérdéssel, hogy mitől lesz valaki „igazi férfi” és melyek azok a tulajdonságok, amelyektől egy férfi sikeres lesz. A belső értékek rendkívül fontosak, mely magába foglal egyfajta stílusosságot is, amit a külső jegyein is hordoznak. A mai modernista világunkban egyre inkább keveredni látszanak a hagyományos férfi-női szerepek, melyhez a divatvilág is idomul – vagy éppen katalizátorként járul hozzá – ezekhez a társadalmi elvárásokhoz. Így néha találkozhatunk meghökkentő darabokkal, amelyekkel már akkor sem tud mit kezdeni az átlagember, amikor a kifutón látja őket. De akkor kérdezem én, honnan öltözzön egy igényességre törekvő férfi?

A Thomas Breitling kimondottan az olyan 30-50 éves férfiak igényeit igyekszik kielégíteni, akik önálló ízléssel rendelkeznek, és pontosan tudják, mit akarnak. A filozófiájuk megnyerőnek látszik, hiszen a most nyílt 720 négyzetméteres flagship store már a kilencedik üzlet Magyarországon, és hamarosan nyílik az újabb Hévízen, majd június elsején az első horvátországi, Zágrábban.

Az erősebbik nem jelmondataként is felfogható “Be a real men!” vagyis “Légy igazi férfi!” szlogennel könnyen tud azonosulni a hétköznapokban a márka többi képviselője, Stohl András és Szabó Kimmel Tamás színészek, Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője és Szalay Balázs terep-raliversenyző is. Az új tavasz-nyár kollekció bemutatóján is egyértelműen látszott, hogy a márka sem fél használni a színeket. A sárga bőrdzsekik, barackvirág színű ingek, pasztell zöld nadrágok és a kék cipők mind jól passzolnak az ikonikus, keresztben csíkos, nagyon színes, galléros pólókhoz. A ruhák jól variálhatóak egymással és különböző stílusokban is megállják a helyüket.

Látogassatok el Ti is a Március 16-án megnyílt, Európa legnagyobb Thomas Breitling üzletébe a Váci utcába!