Szépségápolás

Kíméletlen az öregedés jeleivel szemben, kíméletes a bőrünkkel!

Érzékeny bőrünk a hidegebb idő beköszöntével még több törődést igényel, hiszen könnyebben kiszáradhat, több hidratálásra van szüksége és teljesen más hatóanyagokra szomjazik, mint nyáron. Az AVON októberben debütáló Anew Sensitive + termékcsaládjának tagjai éppen ezért tökéletes elemei lehetnek őszi rutinunknak, akár 1 hét alatt segítenek puhább és simább külsőt kölcsönözni arcunknak.

Avon
Puhább és simább bőr, akár 1 hét alatt

A termékcsalád tagjai a szabadalmazott Protinol™ technológiával növelik két kollagéntípus termelődését, hogy bőrünk teltebb és rugalmasabb külsejű lehessen, emellett enyhíthetik a finom vonalak és a ráncok külsejét, valamint hidratálnak és erősítik az érzékeny bőr védőrétegét.

Használatuk rendkívül egyszerű: masszírozzuk bőrünkbe minden reggel és este az Avon Anew Sensitive+ arctisztító krémet, majd öblítsük le vízzel, ezzel előkészítve arcunkat az Avon Anew Sensitive+ kettős hatású arckrémre és az Avon Anew Sensitive+ kettős hatású szemránckrémre. Előbbit arcunk teljes területére, s nyakunkra is vigyük fel, míg utóbbit a szemünk köré, apró, finom, ütögető mozdulatokkal.

Avon
Ha egy teljeskörű őszi bőrápolási rutinra vágysz, akkor érdemes kipróbálni őket!

Ajánlott fogyasztói áruk:

Anew Sensitive+ kettős hatású arckrém érzékeny bőrre: 5 499 Ft
Avon Anew Sensitive+ arctisztító krém érzékeny bőrre: 3 999 Ft
Avon Anew Sensitive+ kettős hatású szemránckrém érzékeny bőrre: 4 999 Ft

___