Lifestyle

Kínálj meg egy Twix Bites-ot és nyerj egy utat Srí Lankára!

A hétköznapi őrületem egyik fontos állomása egy finom kávé elfogyasztása. Nagyon igyekszem visszafogni a napi édességem bevitelét, de ilyenkor mindig megkívánok egy kis finomságot…Nagyon féltem megkóstolni a Twix Bites falatkáit, mert tudtam, hogy annyira finom lesz, hogy még a csomagolás adta visszazáró fukciót sem fogom tudni kipróbálni… ami így is lett, mindet megettük! 🙂

Szerencsére már a játszótéren sem lesz veszekedés abból, hogy kié legyen a bal vagy jobb Twix, mert a Twix Bites csomagból mindenki könnyedén szemezgethet. Ha mázlink van, akkor most a világ egyik legnépszerűbb úticéljára, az egzotikus Srí Lankára is eljuthatunk, ahol a győzteseknek lehetőségük lesz meglátogatni a tea- és kávéültetvényeket, hogy jobban megismerhessék kedvenc italuk eredetét.

A versenyben való részvételért mindössze annyi a dolgod, hogy Twix, Snickers, Mars vagy M&M’s termékeket vásárolsz legalább 600 forint értékben 2019. február 18. és március 17. között. Regisztrálj a www.twix.hu oldalon blokkod egyedi azonosítójával (AP kódjával), majd tedd el alaposan a blokkot. Ezután várj, hogy kiderüljön, Tiéd-e a napi nyeremény, ami egy két bögréből álló szett forró italaid számára, a heti nyeremény, egy kávéfőző, vagy akár a jackpot, egy út a napos Srí Lankára.

Oszd meg Te is a finom élvezeteket!:)