Szépségápolás

Kipróbálom Beyoncé, Julia Roberts, Sophie Vergara, Mile Cyrus kedvenc szépségkezelését!

Nem is tudom, hogy hol kezdjem a Natura Bissé termékcsalád bemutatását, mert annyi élmény ért a márkával kapcsolatban, hogy nehéz röviden és tömören összefoglalnom. Először egy beauty masterclass keretin belül ismerhettem meg a termékeket, ahol megtudtam, hogy 1979-ben Ricardo Fisas Mulleras alapította a spanyol szépségápolási családot. A luxusmárka vezető szerepet tölt be a kutatás, fejlesztés és az innováció terén, formulái és hatékony összetevői segítségével már átütő nemzetközi sikereket értek el.

Masterclass mix logo

Fotó: Zombori Andris , Ügynökség: BigBag PR Agency

A cég már 25 országban van jelen a legrangosabb üzletek polcain, mint a Barneys New York, Neiman Marcus, Bergdorf Goodman. A termékek emellett neves hotelek és spa-k kínálatában is megtalálhatóak, hogy ne csak az otthonunkban nyújtsanak exkluzív bőrápolási élményt, hanem akár egy referenciaszalonban is tudjuk kényeztetni magunkat a csodatevő krémeikkel.

natura bissé mix 2

Gondoltam, hogy én is kipróbálom Beyoncé, Julia Roberts, Sophie Vergara, Mile Cyrus kedvenc kezelését, amiről képes beszámolót most nem készítettem, mert helyette igyekeztem kiélvezti a luxusélmény minden pillanatát.

The-Spa-at-Mandarin-Oriental-San-Francisco_ nyito

A Natura Bissé szalonjában (V. kerület, Aulich utca 5. – A Treasure üzleteben) Szabó Orsi – tréner, mesterkozmetikus – kezei között már az első mozdulatoktól tökéletes kezek között éreztem magam. Először feltérképezte a bőrömet, majd egy „Welcome touch” – üdvözlő érintésen keresztül egy speciális aromával béta endofrinokan, boldogsághormonokat szabadított fel a testemben, amitől teljesen ellazultam. A következő lépésben következett a tisztítás, majd az egyik legfontosabb lépés a hámoldás. A hámmegújítás történhet gliko és ahasavas peeling keretei között (én az utóbbit kaptam), aminek az a lényege, hogy az elhalt hámsejtek eltávolításával újból fellélegezhessen a bőr. A hámmegújítás után egy azonnali betáplálás következett egy speciális, saját hatóanyagos koncentrátum segítségével, egy fantasztikus masszázs kíséretében. Orsi a kezelés elején, a bőröm rekaciói miatt még nem akarta biztosra mondani, hogy számomra az Essential Shock terépiát fogja használni, de ennél a lépésnél ez is kiderült.

2016-04_nora_naturabisse_1200x700_jav3

Ez a krémcsalád a bőr regenerációjának és a feszességének a kulcsa, igazából megelőző anti-aging bőrápoló. A krémet egy ugynevezett „szobrászkodó maszírozással”, lifting mozdulatokkal maszírozta bele Orsi a bőrömbe, ezzel bejuttatva a tápanyagokat a sejtközi állományomba, hogy visszahívja a fiatalkori kollagén termelését. Azt gondoltam, hogy ennél a résznél nem tud élvezetesebb rész jönni, pedig jött. Miközben egy hidratáló, tápláló, nyugtató maszk került az arcomra egy elképesztően finom kézmasszázst is kaptam, majd végezetül egy „Goodbye touch” is következett. A tükörbe nézve nem hittem el, hogy szinte egy óra alatt ilyen csodát lehet művelni az arcbőrrel, pedig igen! A kezelés óta már eltelt közel két hét és még tegnap is megkérdzték, hogy mit csináltam a homlokommal, hogy eltűntek a ráncaim?!

Havonta-kéthavonta javasolták a kezelés megismételését és közben ajánlatot az otthoni termékek használata is. A kezelések 18.500 Ft-tól kezdődnek és azt gondolom, hogy ennyi luxust és kényeztetést megérdemel a bőrünk is!