Szépségápolás

Kipróbáltam a legújabb Cocoon Medical Elysion végleges szőrtelenítő gépet!

A hosszú, téli hónapok után a tavaszi szezon mindig a megújulásról szól és arról, hogy elkezdjünk felkészülni a nyárra. Egy Anyukának a gyerekek mellett nehezebb időt szakítania magára, ezért is szeretnék olyan praktikus újdonságokat bemutatni Nektek melyekkel időt és energiát spórolhattok meg, emellett nagyban hozzájárulhattok a nőiességetek megéléséhez. Kipróbáltam a legújabb csúcstechnológiás szőrtelenítő eljárást, ami teljesen átformálta az eddigi tapasztalataimat, ismerkedjetek meg vele Ti is…:)

A szőrtelenítés nekem mindig is őrületes macera volt, se időm, se energiám nem volt kozmetikushoz járni, otthon pedig minden fontosabb volt ennél, de természetesen a szükség nagy Úr, így ezt mindig valahogy véghez kellett vinnem. Körülbelül 15 évvel ezelőtt – amikor hazánkba is megérkezett az őrület – rászántam magam egy végleges szőrtelenítésre, amiről bátran kijelenthetem, hogy borzalmas és sokkoló volt. Nagyon fájt, felhólyagosodott a bőröm, emellett hetekig tartott a regenerációm, amire a mai napig rossz visszagondolnom. Azóta, az utóbbi években már annyit hallottam a legújabb eljárásokról, hogy elhatároztam idén kipróbálom az egyiket és véget vetek ennek a görcsös procedúrának. A Toman Diet év elején bővítette ki az Andrássy úti szalonját a Toman Shape testkezelésekkel, melynek szolgáltatásairól rengeteg szuper véleményt hallottam, ezért én is Őket választottam.

Ők a Cocoon Medical Elysion szőrtelenítő géppel dolgoznak, mely több szempontból is kíméletes és biztonságos. Nagyon izgultam az első kezelésen, pedig nem lett volna rá okom, mert teljesen fájdalommentes volt. Megérkezésemkor már a szalon hangulata magával ragadott, gyönyörű, dizájnos, egy élmény volt betérni. Szóval ebben a fantasztikus környezetben történt meg a konzultációm és utána a kezelés. A Toman Shape által használt diódalézeres gépet kifejezetten tartós szőrtelenítésre optimalizálták és tesztelték, szóval egy kicsit sem kellett azon aggódnom, hogy biztonságos-e vagy sem.

A kezelést személyre szabottan végezték, a szőr- és bőrtípusomnak, szemszínemnek, érzékenységemnek megfelelően. A testtájak és kezelt felületek felszínétől függően határozzák meg a kezelés időintervallumát és erősségét. Nekem 1 perc 25 másodperc jutott 1-1 hónaljamra, ami abszolút fájdalommentes volt. A kezelőfej dinamikus mozgatásával lézerezték a területet, ami kicsit sem fájt, sőt még azt is kijelenthetem, hogy kellemetlen sem volt. A lézer a szőrszálak pigmentjét, a melanint támadja (nem a szőrtüszőt), amit a szőrszál végigégetésével pusztít el. Egy különleges kontakt zselé és egy beépített hűtőrendszer akadályozza meg a bőr felforrósodását, ezért nem volt égető érzés. A bőrt egyáltalán nem károsítja, így hatékonyan alkalmazható akár az arc legérzékenyebb részein is. A kezelés után sem volt irritáció a bőrömön, így napközben is nyugodtan el lehet végezni az eljárást, akár ebédidőben is…:)

A kezelések száma a bőr fotótípusától, a kezelt zónától és természetesen az egyedi érzékenységtől, adottságoktól függ, de általában minimum 4-5 alkalom szükséges a tartós eredmény eléréséhez. Testtájaktól függően 4 (arc), 6 (kar, has), 8 (láb) hétnek kell eltelnie a két szőrtelenítés között. Engem teljes mértékben meggyőzött a kezelés arról, hogy jól választottam, remélhetőleg az eredmény is ilyen hatásos lesz!:)

Ha bármilyen további kérdésetek van az eljárással kapcsolatban, akkor ezeken az elérhetőségeken tudtok érdeklődni, illetve bejelentkezni:

TOMAN diet PEST
1061 Budapest, Andrássy út 1.
+36 20 242 8008
andrassy@tomandiet.com

Nyitvatartás:
H – P: 9:00 – 19:00
Sz: 10:00 – 14:00