Gyerek

Kiskedvenced már a sebgyógyulásban is hű társad lehet!

Ismerős a helyzet, amikor a gyerekeknél valami csak akkor jöhet szóba, hogyha a kedvenc állatának a képe rajta van? Nem kell tovább keresgélnünk, mert megérkezett a felmentősereg a Hansaplast Állatmintás, és a Sensitive Kids gyermek sebtapaszai kíséretében!

Abban mindannyian egyetérthetünk, hogy minden gyermek szeretné felfedezni a világot, a bennük rejlő kíváncsiság és kalandvágy pedig újabbnál újabb kihívások elé állítja a szülőket is. A legbátrabb oroszlán, a legmagasabb fára felmászó kismajom és a leggyorsabban vágtató lovacska is megsérülhet néha napján, akárcsak a gyerekek egy izgalmas kaland során. Ezeknél a botlásoknál gyakorta nagyobb az ijedtség, mint a valódi fájdalom, így fontos, hogy a szülők megfelelő módon tudjanak segíteni rajtuk. A kezdeti riadalom viszont hamar elszáll, ha a kedvenc állatunk segít a gyógyulásban!

Hansaplast
Hozzán már megérkeztek a kis kedvencek!

Az új Hansaplast Állatmintás sebtapasz kisebb vágások, sérülések esetén biztos védelmet nyújt a különleges Bacteria Shield védelemnek köszönhetően, mely megvédi a sebet a szennyeződésektől és baktériumoktól. Rugalmas anyaga vízhatlan, a tapaszok díszítésére használt színezőanyagok pedig biztonságosak, nem okoznak allergiát, így érzékeny bőrű felfedezőknek is kiváló. A Hansaplast Sensitive Kids gyermek sebtapasz kívánt méretre vágható, ezáltal biztos tapadást tesz lehetővé nagyobb sebek esetén is, ezen kívül pedig hipoallergén és légáteresztő anyagú. A tapasz lecseréléskor fájdalommentesen eltávolítható, kiválóan alkalmas érzékeny bőrön való használatra. Az alapos tisztítás és a sebtapasz nyújtotta védelem után folytatódhat a kalandozás!

A lányaim imádják őket, szerezzétek be Ti is a kis kedvenceiteket!:)

___