Divat

Kitört a nyári dzsungel láz!

Minden nyáron, valamilyen formában megérkezik a dzsungel láz. Az egzotikus állat- és növény minták idén nyáron sem maradhatnak ki a fashion forgatagából, már csak az a kérdés, hogy milyen formában viseljük őket?

Az Answear City Jungle kollekciója is azt a trendet követi, amit most a Kenzo, Michael Kors és Albert Ferretti divatházak nyári kollekcióiban is láthatunk. A dizájnerek elegáns, színes printekkel dolgoznak az ingeken, ruhákon, overálokon és nadrágokon is.  Az anyaghasználat légiesen könnyed, letisztult szabásvonalakkal és stílusos megjelenéssel. 

A szétterülő zöld pálmák és más csodálatos növények levelei színpompás, izgalmas látványt idéznek, de természetesen a virágok is előtérbe kerülnek. A hibiszkusz általában uralkodó, de rengeteg különböző színvariációban és más csodás növények társaságában is találkozhatunk velük. 

Képen balról: Napszemüveg – 3990 Ft, Kalap – 1690 Ft, Kiskabát – 11.990 Ft, Ruha – 11.990 Ft, Fodros top – 8990 Ft, Ruha – 10.990 Ft, Overál – 11.990 Ft, Szandál – 9990 Ft, Szalmatáska – 10.990 Ft

Szerencsére már nemcsak a strandokon viselhetjük ezeket az élénk, színes mintákat, hanem a hétköznapokon is bátran választhatjuk a trópusi témát. Ha a ruhákat soknak érzed, akkor az is elég, ha elénk színű kiegészítőkkel kombinálod a szettjeidet. Egy ilyen trópusi stílusalkotás csodásan fest majd az irodában vagy akár egy nyári esküvőn is.

Válogass kedvedre az Answear.hu webshopjából, ahol rengeteg ilyen jellegű termékkel találkozhatsz!:)