Divat

Kíváncsi vagy hogy néz ki egy 700ezer forintos napszemüveg?

DOLCE-GABBANA-FW15-dg4275h_side_image_2 nyito

Tudtad, hogy 1-1 jól megválasztott szemüvegkeret öltöztet? A napszemüvegek mellett és nagy rajongója vagyok az optikai kereteknek is, annak ellenére, hogy szerencsére nincsen semmilyen elváltozás a látásomban. A Dolce&Gabbana új, vintage stílusú szemüveg-kollekcióját Szicília szigete inspirálta. A sorozatból kiemelkedik egy fehér virágmintás, vörös rózsákkal és arany brossokba foglalt gyöngyökkel díszített, limitált számban készült darab, melyből mindössze egyetlen egy került Közép-Európába. A hétszázezer forintos napszemüveg addig járja majd az országokat, amíg gazdára nem talál, de elsőként néhány hónapon keresztül nálunk, egy győri Trend Optika kínálatában elérhető. A szemüveg keretének belső része fekete, a lencséi pedig füstszínűek. Fényűző dobozban, brokátszövésű, virágmintás tokkal és táskával kiegészítve kerül a boltba.

dolce-gabbana-fw15-dg4275h_special_packaging.jpg

Domenico Dolce és Stefano Gabbana ceruzáit az édesanyák iránti szeretet kimutatásának vágya vezérelte a luxus divatház őszi-téli szemüveg-kollekciójának tervezése során. A „Mama Brokátjai” névre keresztelt sorozat izgalmasan keveri a régi elemeket a modern formákkal. A díszes szemüvegkeretek a barokk paloták bútorzatát elevenítik fel mind a finoman dombornyomásos egyszínű változatok, mind a fehér virágmintával, valamint egy csokornyi vörös rózsával díszített fő darab esetében.

dolce-gabbana-fw15-dg3239_groupage_vertical.jpg

Ezeket az acetát alapanyagból készült szögletes kereteket barokk díszítés teszi izgalmassá, melynek dombornyomása jó kontrasztot ad a semleges, szövethatású háttérrel (DG3239) . A kollekció többi eleméhez hasonlóan ezek a modellek is fényűző dobozokban, szemüvegtokkal és táskával kiegészítve kerülnek a boltokba.

dolce-gabbana-fw15-dg4270_groupage_vertical.jpg

A romantikus motívumok jellemzik a fehér és vörös rózsák fekete háttéren ihlette (DG4270) kollekciót. A modellek öt színkombinációban kaphatóak, melyek közül talán a külső részén virágmintával díszített, fekete belsejű, szürke átmenetes lencsével rendelkező a legizgalmasabb. Ezenkívül választhatunk még kívülről fekete, de belül virágmintával díszített változatot szürkeszínű átmenetes lencsével, valamint benzinzöld, piros, illetve fehér keretet zöld, szürke, illetve ezüsttükör lencsékkel.

Ezeket a gyönyörű szemüvegeket a Luxottica üzleteiben tudod megvásárolni!