Divat

Klasszikus vagy mintás?

Egyre többet használom az optikai keretemet, amit nem azért választottam, mert szükségem volt rá, hanem azért mert szerintem egy ékszerhez hasonlóan, egy stílusos szemüveg is öltöztet. Kicsit körbenéztem az Optic World újdonságai között és ismét találtam olyan modelleket, amiket szívesen elfogadnék. Többféle szempont szerint szelektálhatunk, de természetesen az elsődleges az kell, hogy legyen, hogy tökéletesen illeszkedjen a szemünkhöz, legalábbis, ami a lencsét illeti.

A trendekben a szemüvegek kapcsán most két nagy stílusirányzatot különböztethetünk meg, vannak a feketék és a mintásak. A két csoporton belül is számtalan változat létezik, válogathatunk a cicás, a kocka, a téglalap, ovális, kerek..stb. között, itt nyilván majd azt kell szem előtt tartanunk, hogy mely illik legjobban az arcformánkhoz. Egy korábbi cikkemben már írtam arról, hogy hogyan kell kiválasztani a hozzánk illő szemüveget, ezt olvassátok el IDE KATTINTVA!

A fekete változatok közül ők a kedvenceim, fentről lefelé: Christian Dior –  (CD 3279) 116.990 Ft, Dolce&Gabbana (DG 3247 3161) – 93.990 Ft, Prada (VPR 26S) – 150.990 Ft

Nekem ez a fekete Versace keret volt a nyerő:

A barna változatok kicsit kötöttebbek, de a patchwork trendeknek köszönhetően már az sem gond, ha a mintákat keverjük egymással, így csak a megfelelő ruhák párosítására kell figyelni. Egy biztos, nagyon egyediek, mutatósak és különleges megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek. Fentről lefelé: Burberry (B2210 3002) – 84.990 Ft, Versace (VE 3224 5148)- 67.990 Ft, Tom Ford ( TF 5403 052) – 59.990 Ft

És ez a Dolce&Gabbana modell a mintás befutó, imádom…:)

Itt szeretném megjegyezni, hogy karácsonyi ajándéknak is szuper ötlet egy szép optikai keret, amit most egy különleges akció keretében tudtok megvásárolni az Optic World üzlezteiben!