Lifestyle

Koktélozz új élményekkel!

Szeretem a munkámat és azt, hogy minden nap rámtalál valami újdonság, ami ha elnyeri a tetszésemet, akkor azonnal Veletek is megoszthatom. Éppen egy szülinapra kerestem valami különleges ajándékot és ehhez kapcsolódóan egy barátnőm ajánlotta nekem a Kofer.hu oldalát. Nagyon szeretem személyre szabottan megajándékozni a családtagjaimat, ismerőseimet és van olyan helyzet, amikor nem nagyon tudom, hogy milyen kreatív aprósággal tudnám meglepni az illetőt, aminek inkább élmény része legyen, mintsem egy tárgyat ajándékozzak.

Bármilyen alkalomról is legyen szó, azt gondolom, hogy egy finom koktél elfogyasztása mindig örömteli és maradandó élmény. Ezt a hangulatot előtérbe helyezve készülnek a Kofer.hu csodaszép meglepetés dobozai is, melyek nemcsak különleges ízvilágukkal lepik meg az ünnepeltet, hanem már a megjelenésükkel is egy igazi élményt varázsolnak!

Szerintem nagyon ötletes, hogy már a dobozok csomagolásával is lehet üzenni, hiszen könnyedén bekarikázhatjuk a fedlapon az éppen aktuális happeninget – névnap, szülinap, köszönöm, hiányzol, gin gin, szeretlek – így azonnal személyre szabható a meglepi. Ez például egy Gunpowder Gin (0,5l) Box perzsa rózsával és szárított naranccsal (20.990 Ft), aminek én biztosan nagyon örülnék, ugye milyen ízléses? A dobozok között rengeteg féle lehetséges párosítást találtok, különböző árkategóriákban, így érdemes szemezgetni közülük.

A Kofer.hu oldalán a meglepetés dobozok mellett, nagyon sokféle Gin, Tonik közül válogathattok, illetve koktélfűszerek is elérhetőek, melyek akár egy finom limonádé mellé is tökéletes ízélményt adnak. Ha pedig még tovább szeretnétek fokozni a hangulatot, akkor választhattok gin&tonic illatú gyertyák vagy akár egy dizájnos fűszerállvány közül is.

Remélem, hogy a hozzám hasonló lelkesedéssel fogadjátok Ti is ezeket a stílusos termékeket, lepjétek meg Ti is magatokat, a szeretteiteket vagy akár a Főnökötek egy ilyen ízléses meglepetéssel!