Szépségápolás

Kollagén kompromisszumok nélkül!

Már biztosan sokat hallottatok róla, hogy a kollagén a szervezetben a legnagyobb mennyiségben előforduló fehérje, amely a bőr rugalmasságáért és puhaságáért felel. 20 éves kor után a szervezetünk kollagéntermelése évente 1%-kal csökken, amihez hozzájárulhat: a környezetszennyezés, az alkoholfogyasztás, a megnövekedett vércukorszint, a C-vitamin hiánya, a napozás és a dohányzás is.

Hush&Hush
Kollagén, kompromisszum nélkül!

A kollagén természetesen is jelen van az emberi szervezetben, és az állatokéban is. Egészen a közelmúltig a kollagén-kiegészítőket kizárólag szarvasmarha csontjából, porcából és bőréből, illetve a halak bőréből és pikkelyéből állították elő. Ezzel ugyanakkor kizárták a vegetáriánusokat a kollagén jótékony hatásaiból. A Hush&Hush az egyik első olyan márka, amely nagy gondossággal alkotta meg a vegetáriánus kollagént hidrolizált tojáshéjmembránból, és ezzel a haj, a bőr és az ízületek támogatásának egy teljesen új korszakát vezette be. Ez az áttörő formula háromféle kollagént tartalmaz (míg az állati eredetű kollagén csak kettőt) és mind a kilenc aminosavat, teljessé téve a sort. A fokozott felszívódást biztosító hidrolizált peptidekkel és klinikailag vizsgált összetevőkkel a Collagen+ egy igazi hős.

Az innovatív, vegetáriánus Collagen+ a természet legtisztább összetevőit használja fel. Fenntartható, újrahasznosítható csomagolásban érkezik az ökológiai lábnyomunk csökkentése érdekében, ráadásul állatokon sem tesztelték. Új kategóriát alkot, mely a maga nemében legjobb összetevőket és a legmodernebb kutatást ötvözi, zéró kompromisszummal, ezek közül a legfontosabb összetevők:

  • BiovaBIO® vegetáriánus kollagén, mely mind a 9 esszenciális aminosavat tartalmazza, és más kollagénforrásokhoz képest magasabb koncentrációt kínál, élénkíti a haj, a bőr és a köröm természetes kollagéntermelését.
  • OptiMSM®: Támogatja és megőrzi a kollagént és a keratint, melyek a haj, a bőr és a köröm építőelemei.
  • Hialuronsav: Erősíti a bőr nedvesség-barrierét; belülről kifelé tölti fel a felszíni és a mélyebb ráncokat.
Hush&Hush

A Collagen+ -hoz a vegetáriánus kollagént a nem megtermékenyített, kidobott tojáshéj membránjából nyerik ki, melyet a főbb élelmiszer-előállító láncoktól, például a nagy pékségektől és a folyékony tojástermékeket gyártó cégektől szerzik be. Ezzel évente nagyjából 2 milliárd tojáshéjat mentenek meg a hulladéklerakóktól, és azt felhasználják talaj- és takarmánykiegészítésre, ezáltal környezettudatos összetevő lesz belőle.

Klinikai vizsgálatok igazolják, hogy a 450 mg-os napi adagot mindössze négy héten keresztül szedők megjelenése fiatalosabb lett. Ez azt jelenti, hogy csökkentek a szarkalábak és a finom vonalak, egyenletesebbé vált a bőrtónus. Csökkent továbbá a haj töredezése, illetve erőteljesebb növekedésnek indult.

A Collagen+ enyhe vaníliás ízesítésű, így tökéletesen illeszkedik a teához, kávéhoz vagy bármelyik turmixhoz. Próbáljátok ki Ti is, a terméket a Hush&Hush weboldalán tudjátok megrendelni!

___