Divat

Komfortzónán kívül a Jean Paul Gaultier órákkal!

Újabb óracsodákról szeretnék Nektek beszámolni…:)

Merész, polgárpukkasztó, kreatív, extravagáns és megreformálta a francia divatvilágot. Nem másról van szó, mint Jean Paul Gaultier francia divattervezőről, akinek parfümjei és órái épp olyan fantáziadúsak, mint a kifutókon csodálatnak örvendő haute couture kollekciói. A FashionWatch büszkén mutatta be legújabb JP Gaultier órakollekcióját a nagyközönségnek, amiket már én is személyesen megcsodálhattam.


A francia divattervező elsősorban formabontó kreációiról vált híressé. Első önálló kollekcióját 1976-ban tervezte, a ’80-as évekre pedig a francia divat fenegyerekeként emlegették. Világhírűvé a ’90-es években vált, ő tervezte azt a híres csúcsmelles fűzőt, amit Madonna a „Blond Ambiton” turnéján viselt.  Ez a formabontó stílus jelenik meg az órakollekciójában is, amely már elérhető a FashionWatch webáruházában.

Ismered a Gaultier-sztorit?

A francia couture nagymestere, Párizs külvárosában nőtt fel, és nagymamája, Marie Garage vezette be a divat világába. Soha nem kapott formális képzést tervezőként, viszont nagyon eltökélt és merész volt. Már fiatalon vázlatokat küldött híres couture stylistoknak, majd a 70-es években Pierre Cardin asszisztenseként is dolgozott és lassan megjelent első önálló kollekciója, ahonnan nem volt megállás a divatvilág csúcsáig. A 80-as években megreformálta a francia divatot, a 90-es években pedig olyan sztárok megjelenéséért volt felelős, mint Madonna és Marilyn Manson. A mai napig előszeretettel tervez ruhákat a merész antrékat kedvelő sztároknak, mint Lady Gaga, Rihanna, Katy Perry, Beyoncé, Kim Kardashian, Nicki Minaj. Merész, forradalmi gondolkodásmódja, kreativitása és utánozhatatlan képzeletvilága ikonikus művészi magasságokba repítette Christian Dior vagy éppen Coco Chanel mellé. Közel 10 évig volt a Hermés kreatív igazgatója.


Polgárpukkasztás óra fronton is…:)

A Jean Paul Gaultier órákat a nonkomformizmus jellemzi. Azt az órát, amely túl egyszerű, biztos, hogy nem a neves divattervező fémjelzi. A JPG órák nem mindennapiak, viselésük kihajít a komfort zónánkból és feltölt élettel, kreatív alkotó energiával. Szokatlan formák, anyagok, textúrák és elhelyezések jellemzik a neves divattervező órakollekcióját. Az biztos, hogy kellően merésznek és magabiztosnak kell lenni egy ilyen óra viseléséhez. Amit a haute couture ruhakollekcióival megszokhattunk tőle, ugyanúgy a fantázia és a valóság elképesztő kötéltáncát mutatja be az órák terén is. A kreatív megoldásokon kívül ragaszkodik a kiváló minőségű anyagokból és nagyfokú precizitással előállított darabokhoz. Ha egy Jean Paul Gaultier órát veszünk, garantáltan nem olvadunk be a tömegbe.

Én ezzel a szépséggel vadítom meg a mindennapjaimat…:)

https://www.instagram.com/p/Br2lfwCB4py/?utm_source=ig_web_copy_link

 Láttátok már  kampányvideót?