Gyerek, Lifestyle

Konyhai kalandok Disney-mesehősökkel a SPAR-ban

Szerintem minden gyermek rajong a Disney hősökért, a klasszikus mesék több évtizede elvarázsolják a gyermekeket és a felnőtteket világszerte. Egy különleges együttműködésnek köszönhetően a legismertebb mesehősök matricáit rendezhetik albumba és családi kártyajátékokat gyűjthetnek a SPAR vásárlói. A vásárlók nyolc héten keresztül minden elköltött 4.000 forintjuk után egy ingyenes matricacsomagot kapnak, amelyben 4 matrica és 2 kártya található, de hasonló tartalommal 99 forintért meg is lehet vásárolni a kék matricacsomagot. A matricákat a 899 forintért beszerezhető, sokszínű gyűjtőalbumba lehet rendszerezni, amelybe összesen 144 matrica illeszthető. A sokszínű album a rajzfilmszereplőkhöz kötődő recepteket is tartalmaz.

A szakácskönyvben a legismertebb és legnépszerűbb Disney-hősök – Mickey egér és barátai, a Disney Hercegnők, valamint Micimackó, Maugli, Szenilla, illetve a Szörny Egyetem, a Verdák, a L’ecsó és a Hihetetlen Család különleges szereplői – kaptak helyet. Az album a mesefőhősökhöz illeszkedően 5 kategóriában: reggelik, nassolnivalók, főételek, desszertek és italok, recepteket is tartalmaz. Például Aranyhajhoz illően a hercegnőfonat nevű süteményt tálalják, míg a L’ecsóval kapcsolatosan a főételek közt a lecsós pizza szerepel, a Jégvarázshoz kapcsolódóan pedig elkészíthetjük a málnás tejturmixot. Az összesen 88 különböző kártya is remek szórakozást ígér: összegyűjtésüket követően változatos kártyajátékokkal – memóriajátékkal, kártyacsatával – töltheti az időt a család.

A SPAR legújabb hűségakciója a Disney-vel közösen valósul meg: a Mesés szakácskönyv és matricagyűjtő album elnevezésű promóció 2018. március 1-től április 25-ig tart. A Mesés szakácskönyv és matricagyűjtő album elérhető a SPAR, INTERSPAR, City SPAR, SPAR partner és SPAR market áruházakban.