Lifestyle

Kóstoltátok már a közkedvelt pastrami szendvicset?

A jelenlegi helyzetben sajnos nem tudjuk személyesen élvezni a különböző éttermek magával ragadó hangulatát, viszont ettől függetlenül szerencsére nem kell lemondanunk a kedvenc konyháink isteni fogásairól és ízeiről. Eddig, a karantén ideje alatt teljes gasztronómiai utazásban van szerencsénk részt venni, amihez a finomságokat ezen a héten a Butcher’s Kitchen – A Hentes konyhája biztosította nekünk. 

A friss, minőségi alapanyagokból készült ételeket a legkorszerűbb konyhatechnológia használatával készítik el, a békebeli hentesüzletekből megismert fogásokhoz hűen modern és urban stílusban is. 

A levesek közül a paradicsomleves parmezánnal volt a nagy kedvencünk, a főételek közül pedig a Szmokerben lassan sült tarja hagymás törtkrumplival és coleslaw salátával. Édesség nélkül nincs ebéd, ezért a citrusos Tiramisu zárta a culináris élvezetek sorát.

Eddig nem ismertem, de szerencsére megkóstoltam a közkedvelt Pastrami szendvicset. Felvezetőnek csak annyit mondanék, hogy a marhalapockáról és szegyről minden hártyát eltávolítanak, így csak a szín hús és a finom zsírréteg marad rajta. Ezt füstölik, fűszerezik és nagyon lassan, kíméletesen 30 óra alatt tökéletes állagúra sütik. Rozskenyérben dijoni mustárral és coleslaw-al tálalják. A végeredmény fenomenális, de ha szeretnétek egy kis vizuális “sokkot” is a kapni a folyamatról, akkor nézzétek meg ezt a videót!

A kialakult helyzetre való tekintettel lehetőség van előre utalással is fizetni, valamint kérhetitek az érintésmentes kiszállítást, amikor a futár csak leteszi az ételt a megbeszélt helyre és egyáltalán nem kell Vele érintkeznetek. 

Rendelésfelvétel: 06 70 787 5818