Gasztro, Lifestyle

Köszöntsük az őszt Budapest legújabb boréttermében!

Bizonyára sokan fedezték fel így nyár végén – visszatérve a városba – Budapest legújabb boréttermét, a Pesti Broadway szomszédságában nemrég nyílt N28 Wine and Kitchen névre hallgató helyet. Ígéretük szerint kuriózum bortételeket kínálnak majd, ami nem is csoda, hisz a tulajdonosok közül többen borászattal is foglalkoznak.

N28 Wine and Kitchen

A Barta és a Szentesi nevek ismertek a borszerető közönség körében. Barta Károly Mádon készít tokaji borokat főborászával, Ujvári Viviennel. Szentesi József pedig arról vált ismertté, hogy évekkel korábban ősi magyar fajták megmentését tűzte borászata zászlajára, hogy munkája végre beérjen és mára Michelin csillagos éttermek is tartsák ritkaság számba menő borait. Barátjukkal, Házkötő Györggyel közösen Budapestnek egy olyan szegletébe álmodták meg a főváros legújabb boréttermét, ahol az emberek általában nem sietnek. Az Andrássy út hangulata, talán a színházak közelsége segít egy kicsit lelassulni. Elfeledkezni kicsit a napi gondokról, élvezni, hogy végre ismét egy kicsit szabadabban élhetünk. 

Az újonnan nyílt borétteremben a kuriózum magyar bortételek mellé fantasztikus fogásokat kínálnak, szeptember 3-4-5-én pedig különleges bor-étel párosításokkal készülnek, melyekben a borok zamata kellemes harmóniában olvad össze a fogások ízeivel.

N28 Wine and Kitchen

Az alábbi elérhetőségeken tudtok asztalt foglalni:

Cím: 1065 Budapest, Nagymező utca 28.

Telefonszám: +36 70 659 4312

E-mail: reservation@n28.hu

Minden nap 11-23 óráig várják a kedves Vendégeket! Mi alig várjuk, hogy kipróbáljuk, Te már jártál az étteremben?