Divat

Kövesd a stílusod! Trendtippek a DEICHMANN-tól

A DEICHMANN rendkívül sokszínű kollekcióval készül a 2019/20 őszi-téli szezonra. Változatos modellek közül válogathatunk, mindenki megtalálhatja a stílusához közel álló darabokat.
A női cipőkollekció slágerei idén ősszel és télen a sokszínűség nem ismer határokat: a feltűnő chunky sneakerektől, a robusztus túrabakancsokon át a western csizmákig és party-tűsarkúig az új kollekció változatos és stílusos, bátor és trendi modelleket kínál.

A „Follow your style“ („Kövesd a stílusod!”) mottó is jelzi, hogy ebben a szezonban az olyan stílusos modellek kerülnek a középpontba, amelyek a személyiséget hangsúlyozzák és egyediséget sugároznak. A cipődivat fókuszában ebben a szezonban a sarok áll, amely különböző formáival minden modellt divatslágerré varázsol. Fontos szerephez jutnakaz olyan feltűnő anyagok, mint a csillogó lakk, a hüllő nyomatok, valamint a szegecses és csatos applikációk. Fűzős bakancsok, hegyes orrú loaferek, bokacsizmák lesznek a szezon trendmodelljei. A visszafogott földtónusok mellett neon részletek és harsány színek, a piros és a sárga gondoskodnak a wow-hatásról.

Ha a feltűnő és vagány darabokat szereted, válassz egy sneakert!

Idén ősszel és télen sokszínű dizájnnal érkeznek a sneakerek: a „mesh” modellek nem csak könnyűek, de kényelmesek is. Lágy pasztell vagy erőteljes neon színekben sportosan csábítóak. Az új chunky sneakert vastag talpak jellemzik rendbontó formákkal, tarka, pasztell vagy neon díszítésekkel, állatos nyomatokkal a zebrától a leopárd mintáig. Nagy strasszdíszítések és csillogó részletek gondoskodnak a nőiesen játékos megjelenésről. Trend marad a zokni sneaker, amely lehet feltűnő, nagy leopárdmintákkal vagy strasszokkal, de visszafogott is, fekete színben fehér talppal. Az „arty sneakerek” művészien ötvözik a különböző mintákat és a legegyszerűbb outfitet is azonnal feldobják.

Stílus és változatosság jellemzi a bokacsizmák és bakancsok kínálatát

A márka őszi-téli bokacsizmái és bakancsai változatosak és sokszínűek. Robusztus hatást keltenek a chelsea bakancsok masszív blokk sarokkal szürke, bézs, fekete lakk vagy akár feltűnő sárga színekben. A hegyes formájú, midi sarkú modellek élénkpiros színben pedig nagyon csinosak. A bokacsizmák fontos szerephez jutnak az idei szezonban: törpesarokkal és lakkos állatmintákkal sokféleképpen kombinálhatók. A western csizmák idén sem hiányozhatnak az üzletek polcairól. Mindenki megtalálhatja a számára tetszőt, hiszen a kínálatban többféle stílusú is megtalálható a hüllőmintástól kezdve, a különböző díszítésű darabokon át, az egyszerű, elegáns fekete variációkig. A rövid bokafazon különösen stílusosnak számít. Csatok és szegecsek díszítik a motoros stílusú bakancsokat és bokacsizmákat. A szezon nagy slágere a fűzős csizma: mindegy, hogy feltűnő hüllőmintájú, vastag platótalpú vagy fényes lakkal borított, ez a trendvonal most megkerülhetetlen. A trekking stílus fűzős modelljei tökéletes és divatos kiegészítők az átmeneti időszakban. Színeiket tekintve a modellek között van klasszikus fekete, pasztell rózsaszín, mélykék, de feltűnő piros is. Hideg napokon a metálos hatású thermo bakancsok tartanak majd minket melegen.

A divatos hétköznapokat a belebújós és fűzős cipők biztosítják

A loaferek és fűzős modellek idén ősszel és télen új, innovatív és igényes dizájnnal jelentkeznek. A hegyes orrú loafereket a nagy csatok, illetve a lakk és kígyóminta teszi igazán vonzóvá. Az új fűzős cipők rockos stílusú részletekkel hódítanak, szegecsekkel és vastag talppal. A nagy fűzőlyukakkal a modellek trendi retro érzést keltenek.

Elegáns és stílusos csizmák az őszi-téli kínálatban

Az új szezon a csizmák sokszínűségét hozza a különböző sarokformákkal és szármagasságokkal: a szortiment az elegáns, klasszikus fekete térd fölött érő modellektől a feltűnő, magas sarkú leopárd mintás darabokon át egészen a térdig érő, piros vagy hüllőmintás csizmákig terjed. Fűzések, csatok, szegecses díszítések teszik teljessé a stílusos kínálatot.

A csinos klasszikusok ebben a szezonban sem hiányozhatnak: körömcipők és magas sarkú modellek a kollekcióban

A körömcipők idén hegyes formákkal hódítanak. Midi vagy törpe sarokkal különösen stílusosak, farmerhez és ruhához egyaránt jól kombinálhatók. A harsány színeknek – sárga, piros, narancs – köszönhetően biztosan magunkra vonzzuk a tekinteteket. A körömcipőkön is megjelenik a leopárd- és hüllőmintás állatnyomat.

A csatokkal díszített modellek játékosak és nőiesek. Ünnepi alkalmakra flitterekkel, strasszokkal díszített magas sarkút, illetve körömcipőket ajánlunk. A pántos vagy fűzős magas sarkú szandálok rendkívül jól mutatnak egy-egy szép ruhához.

Meglepő és sokszínű kiegészítők

A sálak változatos dizájnnal jelentkeznek az idei szezonban,  tökéletes kiegészítők a hideg időben. Játékos részleteikkel és puha anyagukkal minden outfitet teljessé varázsolnak. Színek tekintetében a bogyótónusok, valamint a visszafogott színek, a fekete és a szürke dominálnak. A táskakollekció az új szezonban különösen sokszínű: a klasszikus shopper és válltáskákon kívül, amelyek elsősorban őszi színekben jelentkeznek, igazi szemrevaló darabokkal is találkozunk, amelyek feltűnő, láncos vagy gyöngyös pántokkal, szegecses díszítésekkel és érdekes anyagokkal hódítanak, mint a műszőrme vagy a kord. A hüllőmintás oldaltáskák, tarka állatnyomatos övtáskák és az áttetsző részletekkel hódító modellek a legtrendibb választások táskák tekintetében. A szortimentet a sportos, neon színekkel vagy rombusz mintával érkező hátizsákok teszik teljessé.

Remélem Ti is találtatok kedvenceket, amelyeket akár most is megrendhettek online, a Deichmann webshopjából!:)