Divat

Kozmikus csodák a Thomas Sabo-tól

A 2023-as őszi/téli kollekció a kozmikus csodákról – ismert és ismeretlen szereplőiról – és galaxisunk szerencsét hozó csillagképeiről szól. A Sterling Silver és Charm Club kollekciókat a futurizmus és a popkultúra találkozása ihlette, melyek kitekintenek Földünk hétköznapi világából.
Az ékszerek az éjszakai égbolt arany, ezüst és ibolya árnyalataiban tündökölnek. A márka új innovatív technikákat, és magas minőségű anyagokat mutat be: kézzel festett, csillogó hidegzománc márvány hatású darabok, láncok állítható kapcsokkal, amelyek új, sokoldalú viselési lehetőséget kínálnak. 

Ez a szezon a THOMAS SABO életében egy nagyon fontos év kezdetét is jelenti, hisz 2024-ben ünnepheti fennállásának 40. évfordulóját. A 2021-ben bevezetett TS Exclusive kollekció válogatást szeptembertől már TS 1984-ként találjuk meg a márka kiválasztott üzleteiben és ősszel egy misztikus, lélegzetelállító kollekció kerül a középpontba- az unisex REBEL AT HEART vonal Crocodil Rocks Gold edition. A krokodil pikkelyi ihlette darabok az arany matt és fényes játékában szó szerint magával ragadnak, a tökéletesen, kézzel munkált, színes kő kiegészítette darabok igazi különlegesséei ékszerei az idei őszi/téli kollekciónak.

THOMAS SABO

GLAM HERITAGE

Az új kollekcióhoz tartozó fehér, rózsaszín, vörös és lila árnyalatokban pompázó cirkónia kövek ragyogása az esti fények misztikus hangulatát idézik. A chokereket, karkötőket, nyakláncokat, fülbevalókat és gyűrűket kézzel csiszolt, nyolcszögletű, csepp és kerek alakú kövek díszítik és időtlen eleganciával ruházzák fel viselőjét. A kollekció fénypontjai a fülbevalók, hiszen aszimmetrikus mintájuk a klasszikus és a modern tökéletes kombinációja, illetve a szemet gyönyörködtető chokerek, amelyek egyenként 43 darab kézzel illesztett kővel vannak kirakva.

THOMAS SABO

COSMIC AMULET

Ugorj fel a THOMAS SABO csillagközi járatára és fedezd fel a sokszínű és ragyogó univerzum ihlette  COSMIC AMULET kollekciót. Az ékszerek különleges erőt és védelmet adnak viselőjének, a kézzel beillesztett kövek, szimbólumok mellett vésett üzenetek – “Éld meg az álmaidat” és a “Szerelem galaxisa” – is megtalálhatóak a gyűrűkön, fülbevalókon és nyakláncokon. A kollekció arany és lila tónusai az éjszakai égboltot tükrözik. Az új technikák és anyagok – mint például a kézzel festett, csillogó, márvány hatású hidegzománc és a láncok csatjai – kiemelik a kézműves szakértelmet és az innovatív kreativitást, amely a THOMAS SABO-t jellemzi.

THOMAS SABO

CROCODILE ROCKS

A Crocodile Rocks kollekció dizájnját a krokodil pikkelyének egyedi mintázata ihlette, az aprólékosan megmunkált, lélegzetelállító és látványos ékszerek ebben a szezonban az arany meleg árnyalataiban tűnnek fel. A matt és fényes 750-es sárgaarany bevonat kombinációja egyedülálló mélységet kölcsönöz a 925-ös sterling ezüst gyűrűknek és karpereceknek, utánozva a krokodil pikkelyének szerkezetét. Az ékszerek misztikus csillogását és részletgazdagságát a zöld, fekete és vörös színű, kézzel elhelyezett kövek hangsúlyozzák.

THOMAS SABO

CHARMISTA

Gyakran álmodozunk az végtelennek és ismeretlennek tűnő galaxisokról, hogy kikkel találkozhatunk ott? UFO-kal, űrlényekkel, asztronautákkal. A THOMAS SABO tervezői összekapcsolták a népszerű scifi filmek szereplőit és a pop kultúra jegyeivel és aprólékos kézi megmunkálással 925 sterling ezüstbe öntötték. Hogy mitől lehet egy kollekció még izgalmasabb? Ha beköszönt az este kiderül, hisz bizonyos darabok még foszforeszkálnak is a sötétben!

THOMAS SABO

KARÓRÁK

Két új óramodellt is bemutatott a márka, amelyek az idő múlását és az élet  ritmusát szimbolizálják. A részletgazdag számlapok arra ösztönöznek bennünket, hogy elmerüljünk a kozmosz végtelen szépségébe. Az ezüstszínű, rozsdamentes acélból készült Cosmic Amulet modell fekete számlapját olyan kozmikus szerencseszimbólumok díszítik, mint a Hold, a csillagok, a Nap, egy szem és egy szív. Ezek a finom 3D-s részletek, a “THOMAS SABO Galaxy” felirat, a világító mutatók, a “LOVE – LUCK – DREAMS – ENERGY” gravírozás és a csillag díszítő elem a másodpercmutatón mind az univerzumok közötti kapcsolatot jelképezik.

A THOMAS SABO 2023-as őszi/téli kollekciója szeptember 1-től lesznek elérhetőek az üzletekben és online!

___