Divat

Különleges szabások, romantikus elemekkel megbolondítva

Még csak most léptünk be a tavaszba, de ennek ellenére már be kell számolnom Nektek a Women’secret 2018-as nyári kollekciójáról, melyben ellenállhatatlan és egyedi fürdőruhák kaptak főszerepet. Az idei trendek a különleges szabásokról és a romantikus elemekről szólnak: masnik, fodrok, aszimmetrikus felsőrészek és bralettek lesznek a nyaralási szezon legdivatosabb darabjai.

Fodrok

Az idei nyár a romantikus fazonok rajongóinak kedvez: a márka élénk színű fürdőruháit a bájos fodrozások teszik még kifinomultabbá. A felsőrészek optikailag előnyös szabásának köszönhetően kihangsúlyozzák a dekoltázst, így még ellenállhatatlanabb hatást eredményeznek.

Gyűrűk 

A szezon egyik legdivatosabb darabjai közé tartoznak a gyűrűkkel díszített, elegánsabb kialakítású fürdőruhák. A trikinik esetében izgalmas és szuper szexi kivágásokat eredményez, ha a felső- és alsórészeket csak egy karika rögzíti, de a bikinik rajongói is izgalmas pántkombinációs verziókat találhatnak.

Masnik

Ki mondta, hogy csak a kislányok hordhatnak masnit? A szezon kulcselemei között szerepelnek ezek a bájos darabok is, amelyek egyaránt feldobhatják a pántrészeket vagy az alsót. A fürdőruhák egyedi kialakításának és szabásának köszönhetően kihangsúlyozzák az alakot, miközben a problémásabb részekről elterelik a figyelmet.

Félvállról

Szexi és csábító: így lehetne leginkább jellemezni az egypántos fürdőruhákat, amelyek az idei nyár egyik legnagyobb slágerei lesznek. Ezeket a merész, új designokat az egyedi csomózások és kivágások tesznek még különlegessebbé. A függőleges csíkozásnak és a szűkített szabásnak köszönhetően nem csak vagány, de optikailag is rendkívül előnyös ez a fazon.