Divat

Különleges tervezés, magas minőség és kényelmes viselet

Végre kisütött a nap, így gőzerővel mutathatom be Nektek a nyár legújabb, egyedi tervezésű napszemüvegeit, mely új innovációként mutatott be a THOMAS SABO. Különleges tervezés, magas minőség és kényelmes viselet – a márka klasszikus modellekből varázsol igazi alap darabokat. A kollekcióban 16 különböző modell található, 48 színben, további 12 modellnek van polarizáló lencséje és 4 napszemüveg tartó lánc is tartozik a kollekcióhoz.


A napszemüvegeknek igazi karaktert a speciális metál hatás és a részletgazdag kidolgozás ad. A hat fő vonal – HARRISON, JOHNNY, JAMES, MARLON, ROMY és MIA – mind retro insprálta szemüveg modellek, mint például a pilóta vagy a panto forma – a trapéz vagy a lekerekített forma. A 2019-es napszemüveg kollekció darabjai az en-vouge, fémes, extravagáns stílus inspirálta, az oversized darabok színvilágát pedig a rózsakvarc, az igazgyöngy és a füstkvarc ihlette.


A THOMAS SABO Sterling Silver ékszer kollekció jellegzetes és egyedi jegyei is egyértelműen megtalálhatóak: a jól ismert motívumok, mint a koponya, a liliom virág bizonyos elemei is mind fellelhetőek a napszemüveg kollekcióban: 3D grafikus elemként vagy szofisztikált dekorációs részletként jelenik meg.
A napszemüvegek magas minőségű polarizált lencséből készülnek színvilágukban az egy színű és a tükrös, metál hatású színek dominálnak, megjelenésed még különlegesebbé varázsolhatod ha valamelyik trendi láncot is kiválasztod hozzá. Egyedi megjelenés, unisex hatás, magas UV védelem – A THOMAS SABO bővítette termék skáláját a csodás napszemüveg kollekcióval, melyet már alig vártunk!

A THOMAS SABO napszemüvegek Magyarországon csak online rendelhetőek a www.thomassabo.com oldalon keresztül.