Szépségápolás

Különlegesen művészi lett a Guerlain Ház múzsájának első sminkkollekciója!

A világhírű topmodell, Natalia Vodianova  már önmagában mesésen gyönyörű, a saját maga által tervezett sminkkolekcióról nem is beszélve! A Guerlain ház múzsája, a Guerlain ház kreatív igazgatójával, Olivier Echaudemaison – nal közösen alkotta meg a saját smink kollekcióját, mely bevételének egy részét a Natalia által alapított Meztelen Szívek Alapítványnak ajánlottak fel.

guerlain-shalimar-souffle-de-parfum-fragrance-2016

Natalia így nyilatkozott a kollekciójáról:

“Ezt a karácsonyi kollekciót már egy éve tervezzük a fejlesztőcsapattal közösen. nagyon élvezem, hogy a megfelelő textúrák, színek és a csomagolás dizájnjának kiválasztásával foglalkozhatok. nagyon izgalmas, amikor az ötleteim, elképzeléseim konkrét alakot öltenek és alkotásaimat végül világszerte megoszthatom a nőkkel.”

guerlain-exceptional-nyito

A kollekció neve Shalimar, mellyel a híresség tiszteletét szeretné kifejezni az olyan illat iránt, melynek már 8 éve az arca és mely a kapcsolatát szimbolizálja a Guerlain-nel. A Shalimar legenda – Shah és Johan és szeretett felesége Mumtaz Mahal Hercegnő – szenvedélyes szerelmének története inspirálta és nyűgözte le a modellt. Kollekcióján keresztül szerette volna megidézni az Indiai Birodalom fényűzését és gazdagságát,  az arany és kék színek mellett a rubin és a zafír drágakövek színeiből is merített ihletet.

guerlain-vodianova-mix

Nézzük, hogy milyen szépségek rejlenek a kollekcióban:

– Souffle D’or de Shalimar testre és hajra fújható púderparfüm (28.300 Ft)

-Météorites Perles de Légende ragyogásfokozó púdergyöngyök (19.500 Ft)

-Rouge G különleges komplett ajakrúzs (16.000 Ft)

-Terracotta Terra India csillogó, bronzosító púder (17.100 Ft)

-Écrin Shalimar szemhéjpúder arany és zafír árnyalatokkal (14.000 Ft)

-Precious Light gyöngyös rózsaszín világosító (14.700 Ft)

L’or Eyeliner ragyogó arany filctus (9900 Ft)

-KissKiss formázó ajakrúzs (12.600 Ft)

Én már elcsábultam, és Te?