Szépségápolás

Lábaink is megérdemlik az extra kényeztetés!

A téli időjárás viszontagságainak nem csak arcbőrünk van kitéve. A kinti hideg, majd a benti fűtés, a túl meleg víz és az egésznapos zárt cipő viselése száríthatja és gyengítheti bőrünk védőfunkcióját. Az Eucerin UreaRepair PLUS termékei megoldást kínálnak a száraz bőr ápolására, kezdve a fürdés folyamatától, egészen a hidratálásig, most pedig a termékcsalád egy új taggal bővült: az UreaRepair PLUS 10% Urea lábápoló habbal.

Eucerin

Lábunkon a bőr többnyire sokkal vastagabb, mint testünk többi részén, de erről a területről sokszor elfeledkezünk hidratálás szempontjából, pedig lábunkat is minden nap aktívan használjuk. Télen érdemes extra figyelmet szentelni ennek a területnek, hiszen az egész napos zárt cipő viselése miatt bőrünk hamar megkeményedhet és kiszáradhat. A száraz, durva, kirepedezett láb bőr ápolására szolgáló UreaRepair PLUS 10% Urea lábápoló hab a bőrkeményedés, illetve a cipőnyomás helyén is kiválóan alkalmazható. Textúrája könnyű, ennek köszönhetően gyorsan beszívódik, nem hagy ragacsos érzetet maga után, így akár a reggeli indulás előtt is használható. Megelőzi a további nedvességvesztést, regenerálja a száraz bőrt, allergénmentes illatanyaga nyugtató hatású. Formulája 10% Ureát, Dexpanthenolt és Decanediolt  tartalmaz, gazdagon hidratáló összetevői révén cukorbetegek és psoriasisban szenvedők számára is ideális kiegészítő kezelésként. Ajánlott fogyasztói ára: 4890 Ft

Eucerin tipp: A teljeskörű lábápolási rutinért készíts lábfürdőt, ezt követheti egy pihentető lábmasszázs, majd koronázd meg az élményt a termékcsalád legújabb tagjával a puha és hidratált lábakért!

___