Gyerek, Lifestyle

Lacto Seven Chew rágótabletta az egész családnak!

Szerintem nem lehet elégszer hangsúlyozni, hogy ebben az őrült időszakban a legfontosabb az egészségünk védelme. Rengeteg új termék jelent meg a piacon, melyek közül szeretném Nektek bemutatni a Lacto Seven új, Chew rágótablettáját. Természetesen az étrend-kiegészítő használata nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos étrendet és az egészséges életmódot, de ha sokat vagytok a szabadban és egészségesen táplálkoztok, akkor komplexen vigyázhattok az egészségetekre!

Az elmúlt évben rengeteg vitamint és étrend-kiegészítőt kipróbáltunk a lányokkal, de mindig a rágótablettánál kötöttünk ki. Minden esetben az összetétel alapján szoktam választani, de a kicsik esetében nagyon fontos, hogy ezt be is tudják szedni, ehhez pedig szükségszerű, hogy olyan legyen az ízviláguk, amit szívesen lenyelnek. Mi a dobozt is fel szoktuk díszíteni, illetve különböző játékokkal is szinesítjük a reggeli rituálénkat.

Ez az új rágótabletta több szempontból is egyedülálló, nézzétek csak:

  • Laktóz-, glutén-, cukormentes készítmény – ami igen kulcsfontosságú, hiszen egyre több ember küzd ezekből valamilyen érzékenységgel
  • Finnországban gyártják minőségi alapanyagokból így garantált a hatóanyagok milyensége
  • 7 féle tejsav-és bifidobaktériumtörzset tartalmaz – melyeknek köszönhetően igen hatékony
  • Eper-málnaízű, rágótabletta – fontos, hiszen így még a gyerekek is örömmel fogyasztják
  • Xilitollal ízesített, ami a fogak védelme szempontjából szükséges
  • Minden egyes baktérium Bio-Support védelemmel van ellátva – ennek köszönhetően a baktériumok ellenállóbbak, hogy túléljék a savas gyomrot, megvédik őket a gyomor és epesavaktól ezzel segítve az ép baktériumok eljutását a belekbe 
  • D-vitamin tartalmaz – amely hozzájárul az immunrendszer megfelelő működéséhez
  • 50x kiszerelésben kapható – így az egész család számára ajánlott mennyiségben kapható
  • Gyerekek már 3+ éves kortól szedhetik

Vegyél részt a „Túrázz a családdal vidáman” nyereményjátékon, ahol nincs más dolgod, mint  kitölteni a Lacto Seven honlapján egy kérdőívet. A nyereményjáték termék vásárláshoz nem kötött, ennek ellenére szuper nyereményekkel lehetnek gazdagabbak a nyertesek, a fődíj pedig egy 30.000 Ft értékű Decathlon ajándékutalvány. A játék időtartama: 2021.03.08 – 04.16.

Mi már regisztráltunk, ne maradjatok le Ti sem!:)

___