Lifestyle

Lásd úgy a holnapot, mint ahogy a tegnapra emlékezel!

Akárcsak az összes többi testrészünk, a szemünk is kihívásokkal szembesül, nap mint nap. Számtalan olyan tényező akad, amely hosszú távon ronthatja a látásunkat; a képernyő előtt töltött hosszas órák, a légszennyezettség, vagy akár egyszerűen csak az öregedés folyamata, illetve az oxidatív stressz. A szemünk sejtjei gyakorta vannak kitéve füstnek, pornak, UV-sugaraknak és a szabad gyökök – reaktív molekulák, amelyeket az antioxidáns hálózat tart kordában – más forrásainak.

A napi táplálkozás során magunkhoz vett ásványi anyagok és tápanyagok szerepet játszanak a testünk efféle károkozók elleni védelmének támogatásában. A Pharmanex Eye Formula egy olyan étrend-kiegészítő, amely hozzájárulhat a kiegyensúlyozott étrend támogatásához, hiszen egyedülálló formulája cinket tartalmaz, amely segíti a normál látás fenntartását, illetve ezenkívül szelén, réz, valamint C- és E-vitamin is található benne, amelyek védelmet nyújtanak az oxidatív stresszel szemben. Egyedi összetételének köszönhetően belülről segít megvédeni magunkat, ugyanúgy, ahogy a nappali krémek teszik ugyanezt kívülről.

Miért célszerű fogyasztani?

  • a cink hozzájárul a normál látás fenntartásához
  • a szelén, réz, C- és E-vitamin antioxidánsok, amelyek segítik a sejtvédelmet az oxidatív stresszel szemben
  • a cink, szelén, réz és C-vitamin ráadásul az immunrendszer normál funkciójához is hozzájárul

A Pharmanex® Eye Formula kiváló választás azok számára, akik támogatni szeretnék a normál látásukat, és védelmet szeretnének biztosítani sejtjeik számára az oxidatív stressz káros hatásai ellen. Én kipróbálom…:)