Gyerek

Last minute ajándék tippnek ajánlon a Bouncing Babies babákat!

Last minute ajándék tippnek szeretném Nektek bemutatni a Bouncing Babies babákat, akik a lányaimnál már óriási sikert arattak! Nagyon cukik, pont elférnek a gyerekek kezében és igen változatos szettekben kaphatóak. A lányaim rajongnak a mozgó dolgokért, ezért egyértelmű volt, hogy Ők a termékcsaládból a Bounie névre keresztelt babakocsis cukiságot kapják. A baba nagyon nagy segítség új kisbaba születésénél is vagy gondoskodásra nevelésre, mert ha megitatod még pisilni is tud, mint egy igazi kisbaba!


A másik nagy kedvencük Baniel és Bounie, a delfinnel úszó interaktív baba, akik már önállóan lubickolnak a rájuk csatlakoztatható delfin segítségével ! Ti is szívesen csobbanátok velük? A vízben csak a baba hasára kell helyezni a delfint, akik mozgásba hozzák őket és már indulhat is az úszás. Ez egy nagyon kedves kis játék, amivel a gyermekek biztosan élvezni fogják a pancsolást!  

A babás kollekcióban találkozhattok még szuper gyorsan sétáló-, mászkáló, nevető, ringató- és hintalovacskázó babákkal is, akik külön-külön és egymás után gyűjtögetve is kedves játszótársak lehetnek. Töltsétek le a babákhoz tartozó applikációt és aktiváljátok a különleges és extra képességeiket is. Én a Játéksziget webshopjából rendeltem a meglepetést, de ma már inkább személyesen ugrorjatok be érte valamelyik üzletükbe, hogy biztosan megérkezzen a karácsonyfa alá!

Dávid is szuperül szórakozott a Bouncing Babies babák tesztelésekor, nézzétek meg, hogy hogyan működnek: