Szépségápolás

Last Minute beach body

Sajnos még a szoptatás miatt nem tudom elkezdeni az edzést és különböző “beavatkozásokon” sem merek részt venni, mindenesetre Nektek szeretném ajánlani a legújabb testkezeléseket, melyekkel pillanatok alatt készen állhatok a beach szezonra, szóval hajrá csajok és hölgyeim!:)

A Maximus TriLipo kezelés a legfejlettebb nem invazív alakformáló és bőrfeszesítő legfejlettebb megoldás! A kezelőfej három vagy több elektródája fókuszált rádiófrekvencia energiáját közvetíti a bőr mélyebb rétegeibe, miközben izomaktivitással kombinálja a kezelést. Ez a vadonatúj készülék állítólag azonnal látható eredményeket, hosszan tartó hatást, a kezelés során kellemes érzetet, villámgyors eljárást ígér – legyen szó az arcbőr megfiatalításáról, ráncsimításról, a toka eltüntetéséről, alakformálásról, cellulit vagy striák leküzdéséről. Én biztos, hogy ezt a testemen próbálnám ki, mert állandó problémáim vannak a cellulitiszem és a striáim eltüntetésével. Testkezelés esetén a Maximus TriLipo rádiófrekvenciával felmelegíti a lipideket raktározó sejteket, ezáltal azok kibocsátják magukból az elfolyósított zsírt, melyet természetes módon el is távolít a szabadalmazott nyirokdrenázs mechanizmusa által. A rádiófrekvenciás energia feszesíti a bőrt, hosszú távon pedig bekövetkezik a kollagén-állomány megújulása. A kezelés mindössze 20-30 perces, teljesen biztonságos és fájdalommentes, emellett a kezelést követően rögtön visszatérhetünk a mindennapi tevékenységeinkhez, így nem igényel extra szabadidőt. Ez nagyon jól hangzik, alig várom, hogy kipróbáljam…:)

A narancsbőr feszesítésre is született egy forradalmian új Body Shape Lifting testkezelés, mely megemeli a kontúrokat, intenzíven bontja a zsírt és méregtelenít. Svájci kutatások szerint formálja a lábakat, feszesíti a popsit, enyhíti a cellulitot. Képzeljétek el, hogy már egyetlen alkalom után szemmel láthatóan szelídebbé simítja az utálatos puklikat! A kezelés egy alapos testradírozással veszi kezdetét, hogy szabaddá tegyék az értékes növényi hatóanyagok útját, második lépésben a hatóanyaggal átitatott bandázzsal végeznek testtekercselést a kezelendő testrészeken. Ezután már csak a pihenés következik, miközben a koktél fokozza a sejtszintű anyagcserét, aktiválja a zsírbontó enzimeket, megelőzi a zsírraktározást, stimulálja az anyagcserét és a mikrokeringést, a zsírokat energiává alakítja és segíti a zsírpárnák csökkentését. Huh, de ígéretesen hangzik ez az újdonság is, Ti melyiket próbálnátok ki?

Ezek a szuper kezelések a Royal Clinics Orvos- esztétikai központban végezhetőek el, ahol még rengeteg szuper újdonsággal találkozhattok! Nézzétek meg a weboldalukat és bátran próbáljátok ki, amire van lehetőségetek! A Mavex Calluspeeling svájci professzionális lábkezelést is ajánlom, erről már korábban írtam Nektek!