Lifestyle

Láthatatlan támogatás az immunrendszerednek!

Tudtad? Immunrendszerünk 70%-a a bélrendszerben található, így nem véletlen, hogy az alacsony rosttartalmú étrend és a stresszes életmód negatív hatással van az egészségünkre. A világ vezető vitamin és étrend-kiegészítő márkája, a Nutrilite™ ezért megalkotta a Nutrilite™ Balance Within™ Immunitástámogató készítményt, ami férfiaknak és nőknek egyaránt segít teljes és kiegyensúlyozott életet élni. A termék kétféle B-vitamint (B6 és B9) és 6 milliárd (109) tejsavképző baktériumot tartalmaz, melyek hozzájárulnak az immunrendszer normál működéséhez.

Nutrilite
Tudtad, hogy az immunrendszerünk 70%-a a bélrendszerben található?!

Az egészséges mindennapokhoz, lelki és fizikai jó közérzetünk megőrzéséhez támogatásra van szükségünk. Mindennapi életünk során rengeteg támogatásban részesülünk a barátainktól, szeretteinkről. Bár ezt a támogatást nem mindig láthatjuk, biztos, hogy mindig érezzük. De mi a helyzet a szervezetünkkel? Ha az immunrendszerünk kulcsfontosságú a jó közérzetünk megteremtéséhez, miért ne biztosíthatnánk számára is azt a bizonyos „láthatatlan támogatást”?

Nutrilite
A változatos és kiegyensúlyozott étrend kulcsfontosságú

Az egészség a legnagyobb kincsünk: az egészséges életmód és az immunrendszer folyamatos támogatása segít a hiányállapotok leküzdésében és hozzájárul ahhoz, hogy szervezetünk minden tápanyagot megkapjon. A Nutrilite™ Balance Within™ a tökéletes társ, hogy a jelenlegi, kiszámíthatatlan mindennapokban extra támogatást nyújtson immunrendszerünknek.

A változatos és kiegyensúlyozott étrend kulcsfontosságú szerepet játszik abban, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben, és a legtöbbet hozzuk ki magunkból. A Nutrilite™ Balance Within™ B6 és B9 (folsav) vitamintartalmával ebben segít:

  • Támogatja immunrendszerünket – a Nutrilite™ Balance Within™ B6 és B9 vitamint tartalmaz, mely támogatja az immunrendszer normál működését.
  • Segít, hogy jó hangulatunk legyen – a B6 és B9 vitaminokat hangulatvitaminoknak is hívják, mivel hozzájárulnak a normál pszichológiai folyamatokhoz. Emellett, a B6- vitamin az idegrendszer normál működését is segíti.
  • Hozzájárul az egészséges életmódhoz – napi rutinunk részeként a rendszeres testmozgás, a kiegyensúlyozott, változatos étrend és a jó alvás mellett immunrendszerünk folyamatos támogatása is hozzájárul az egészséges életmód eléréséhez.
  • A B6 és B9-vitamin hozzájárul a fáradtság és kimerültség csökkentéséhez.

Minden egyes adag Nutrilite™ Balance Within™ legalább 6 milliárd (109) tejsavképző baktériumot tartalmaz. A készítményben kétféle, tudományosan dokumentált baktériumtörzs,a Lactobacillus acidophilus NCFM és a Bifidobacterium lactis HN019 található.Mivel ezek a baktériumok nagyon jó savtűréssel rendelkeznek, a 6 milliárd baktérium döntő többsége életképesen érkezik a bélrendszerbe.

A Nutrilite™ Balance Within™ egy gyorsan oldódó, kellemes vaníliaízű por, melyet igazán könnyű beépíteni a mindennapi rutinba, hiszen praktikus, tasakos kiszerelésének köszönhetően bárhol, bármikor fogyasztható. Közvetlenül a nyelvre szórható, vagy hideg italokkal és ételekkel (pl. juice, müzli) is elkeverhető. Nem igényel hűtést, és vízre sincs szükség a bevételéhez.

Én már el is kedtem az immunerősítést, és Te?