Szépségápolás

Láttad már az AVON első, exkluzív beauty boxát?

Az év egyik legjobban várt újdonságát tartom a kezemben, melynek segítségével már nem fog gondot okozni, hogy a természetes hatású megjelenésedből hogyan varázsolj elegáns, alkalmi sminket.

A My AVON Box – From Nude to Glamour nevet viselő dobozban olyan sminktermékeket válogattak össze, melyek igazodnak a női sokszínűséghez és a mai modern nő elfoglalt, rohanó életmódjához. Mindenkinek szüksége van olyan megbízható és sokoldalú termékekre, melyekkel pillanatok alatt készítheti el reggel egy szolid, hétköznapi sminket, majd alakíthatja át egy ragyogó alkalmi vagy parti sminkké az esti buliba.

A limitált kiadású doboz 6 teljes kiszerelésű, már jól ismert és szeretett AVON sminkterméket rejt, melyekkel bámulatosan hangsúlyozhatod szemeid, csókosabbá teheted ajkaid és holografikus fénybe boríthatod körmeid. A dobozban bővebb leírást is találsz az egyes termékekről, illetve mellékelnek egy útmutatót is, melynek segítségével pár lépésben megalkothatod a tökéletes sminked, bármilyen alkalomra is készülsz.

A doboz ára: 5999 Ft, melyet július második felétől IDE KATTINTVA tudtok megrendelni!